Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta royal maitosuklaakonvehti
Tuotteen Cloetta royal maitosuklaakonvehti valmistusmaa on Espanja. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Miia 13.11.2012 : Punainen pahvirasia, jossa yksittäiskäärittyjä Royal-suklaakonvehteja. Konvehdit ovat malliltaan palkkimaisia ja ovat umpinaista maitosuklaata. Ensimakuna suun täyttää omituinen nougatmainen/pähkinäinen sivumaku - kuulostaa hyvältä, muttei itseasiassa maistu kovinkaan hyvälle. Itse suklaasta ei ensimaun yhteydessä saa juurikaan mitään tuntumaa, tulee joku halpis-pääsiäismuna mieleen. Jälkimaku on varsin pehmeän suklainen ja maitoinen, samettinenkin ehkäpä - sama kummallinen sivumaku vain seuraa jälkimakuunkin. Tuo sivumaku pilaa makuelämyksen - kyllähän nämä suklaanhimoon toimivat, mutta eipä näistä sen suurempia kiksejä saa.

Kaakaolehmä 19.09.2012 : Kaduttaa että ostin näitä laatikollisen, kun jo ensimäisen konvehdin jälkeen huomasin että omituinen hedelmäinen sivumaku pilaa koko tuotteen... Kolmonen siksi että olen ehdottomasti pahempiakin maistanut, ja näitä pystyy suklaahädässä kyllä syömään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani