Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta royal maitosuklaakonvehti
Tuotteen Cloetta royal maitosuklaakonvehti valmistusmaa on Espanja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 20.12.2012
Konvehdit on kääritty kauniisti Royal-tyyliin sopimaan punaiseen kiiltävään paperiin. Ulkonäkö on houkutteleva, ja konvehti on reilun kokoinen. Kääreestä paljastuu hieman royal-patukan tyylinen harkkomainen suklaa, päällä on ihan tyylikäs R-kirjain. Tähän asti siis kaikki ok. Suklaan tuoksu on makea ja jotenkin "halpa", tulee mieleen joulukalenterisuklaa. Laitan suklaan suuhun ja alan imeskellä. Suklaa on hyvin makeaa niin kuin tuoksukin, maku on kuitenkin tuoksua parempi, perussuklaa kuitenkin. Jotenkin maistuu kuitenkin erilaiselta kuin royal-patukka, lähinnä tulee mieleen muiden leaf-konvehtien (budapest, talvikonvehti) suklaakuorrute. Suklaa on niin iso että en jaksa sitä kokonaan imeskellä vaan pureskelen loput. Ihan ok pureskeltunakin, suuhun jää vaan inan yli-imelä tunne suklaasta. Ehkä hiukan pienempi palakoko olisi riittänyt.

Jarkko 27.09.2011
Punainen rasia pitää sisällään runsaasti yksittäiskäärittyjä Royal-patukan maitosuklaan makuisia konvehteja. Ainakin muistelen patukkasuklaan maistuvan tältä. Kaikki konvehdit ovat samanlaisia, umpisuklaisia. Jokainen konvehti on sopivan suupalan kokoinen, enkä ollut sillä geometrian oppitunnilla mukana, jossa kerrottiin tämän muodon nimi. Suklaa on makeaa ja erikoisen makuista. Havahduin eritoten siihen, kuinka selvästi tässä huomaa suolan läsnäolon. Suklaa sulaa helposti sileäksi suklaamassaksi ja on suutuntumaltaan täten mieluisa. Maku ei kuitenkaan ole ihan samaa luokkaa. Vaikka näitä ihan helposti ja huomaamatta popsiikin, en kuitenkaan nauti näistä tarpeeksi. Liian erikoista ehkä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani