Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Leaf royal pähkinäsuklaa & tummasuklaa 47%
Tuotteen Leaf royal pähkinäsuklaa & tummasuklaa 47% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,78 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 30.11.2013
Pähkinäroyal on ehdottomasti suosikkini royal-patukoista, ja odotin myös levyltä samaa makutasoa. Erona patukkaan levyssä on ohut tummasuklaakerros pohjalla, tosin se on sellaista puolimakeaa tummaa suklaata, mutta riittää tuomaan kuitenkin tummempaa makua suklaaseen. Levy on ulkonäöltään vähän tylsä, pelkkiä royal-palkkeja 5*7 palasta. Kaiholla muistelen niitä muinoisia royal-levyjä, jossa oli muistaakseni royal-logo keskellä eli vähän enemmän yritystä designin kannalta. No sitten maku: patukan maitosuklaa-pähkinäyhdistelmä on lyömättömän hyvä, vaikka tietenkin makea, mutta jostain syystä en hirveästi välittänytkään tumman suklaan tuomasta makuvivahteesta, vaikka kieltämättä pohjakerroksen irrottelu palasista on yhtä hauskaa puuhaa kuin lapsena. Tällä kertaa yksinkertaisempi olisi riittänyt.

Aki 23.12.2011
Mieto (olematon) tuoksu ja tuttu royal ulkomuoto. Makea ensivaikutelma, joka kuitenkin aavistuksen tasaantuu jälkimakustellessa. Tummemmasta versiosta saattaisin pitää pitää enempi, tässä sen osuus oli turhan pieni. Rakenne ja suutuntuma pähkinöineen positiivista.

Eeva-Liisa 03.12.2011
Voimakkaan kaakaoinen tuoksu. Ensimaku pahvinen. Pähkinän maku ei erotu. Lievä tumman suklaan aromi. Ei kovin häävi, pahvi tuntuu joka haukkauksella ensimmäisenä. Joulukalenterisuklaata. Menee paremman puutteessa.

Hanna P 24.10.2011
Perinteisen "pikku-royalin" muotoisia palasia, mut uuttakin on. Eli palat on isompia, ja kerroksina maitopähkinäsuklaata ja tummaa suklaata. Tuoksusta ei oikein saa selvää. Mukavaa rouskuteltavaa ja kiva suutuntuma. Palat hieman hankalasti lohkeavia eikä mikään kovin erikoinen maku, mut kerrassaan vaan hyvää!

Jarkko 21.10.2011
No kas, toinen royal tälle illalle. Tässäkin näyttää olevan tummasuklainen pohja maitosuklaisen levyn alla. Pähkinät yllättävät positiivisesti, hetkittäin käy jopa mielessä maailman paras pähkinäsuklaa (jätettäköön nyt nimeämättä)... kunnes suklaan maku nousee päälimmäiseksi. Verrattuna saman valmistajan maitosuklaa & tummasuklaa -levyyn tämä on täysin eri makuista tavaraa. Pähkinä tekee todellisen eron punaisen ja vihreän royalin välille. Tämä on maukasta pähkinäsuklaata, vertasipa sitä mihin tahansa pähkinäsuklaaseen. Imeskeltäväksi tällainen ei tietenkään sovellu.

Satu 20.10.2011
Tämä on palasten muodon perusteella uudelleenlämmitettyä Royalia, josta kieltämättä on vähän kaksijakoiset mielikuvat. Versio, jossa on tummaa suklaata pohjalla ja maitosuklaata päällä aiheuttaa ärsytystä, sillä lapsena oli aina pettymys saada sitä, kun tiesi, että olemassa olisi ollut myös täysmaitosuklainen versio. Vuosien saatossa teinkin lähes taidetta tummasuklaisen pohjan irrottamisessa maitosuklaapäällisestä, jotta sain herkutella pelkällä maitosuklaalla. Lisäksi miinusta noista sinänsä erottuvista ja hauskoista palasten muodoista, mutta lapsena, kun patukka oli kylmä, niin ikenet meinasi rullautua irti hampaista palaa haukatessa. Valitettavasti maku ei ole entisestään kummemmaksi muuttunut, vaikkakin tässä sekaan on heitetty kourallinen pähkinärouhetta. Maku on keskinkertainen ja suklaan koostumus rakeahko.

Kirsi I 20.10.2011
Vihreä Royal oli suosikkiani. Pähkinät peittävät sopivasti maitosuklaan kuivakkuuden, mutta pähkinöitä on kovin vähän ja jälkimaku jää silti kitkeräksi. Toisaalta on mukava huomata oman maun muuttuminen ja kehittyminen kokemusten kertymisen myötä.

Päivi 20.10.2011
Pitkulaisia Royal-palasia. Maitosuklaan sisällä sattumia. Melko kovaa suklaata. Makeus iskee ekana. Sattumat ovat kai pähkinöitä. Niitä on onnettoman vähän. Suklaan maku muuttuu ylimakeaksi. Liika on liikaa.

Janne J 20.10.2011
Pähkinäistä Royalia, vaalean suklaan alla hyvin ohut tummasuklainen pohja. Suklaa on melko vaatimatonta; rasvaista ja metalliin vivahtavaa, pähkinäkin on tunkkaista maultaan. Huonompaakin olen tosin maistanut, joten niukin naukin kakkosen suklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani