Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta royal maitosuklaa & tummasuklaa 47%
Tuotteen Cloetta royal maitosuklaa & tummasuklaa 47% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Adolfina Romanov 21.05.2018 : Hyvää, omanlaistaan suklaata, joka ei ole pohjan takia liian makeaa, mutta tyydyttää sokerihiirenkin makuhermoja. Palat ovat ihania, pienia ja kapeita, parempia kuin ne tavalliset, koska tuntuvat riittoisimmilta. Levystä riittää iloa pitkäksi aikaa.

Kaakaolehmä 19.09.2012 : Omituinen hedelmäinen maku. Onko Royal aina ollut näin pahaa? Lapsena se maistui paljon paremmalta.

Papu 02.09.2012 : Nostalginen Royal yllättää omintakeisella ja ihanalla maullaan. Tämä on tosi erilaista kuin muut perusmaitosuklaat, jotenkin hienostuneemman makuista. Tumma suklaakerros pohjassa täydentää maitosuklaan silkkistä makua. Annan täydet pojot.

Arde 24.04.2012 : Mukava nähdä että Royalia saa taas sellaisena kuin sitä jo lapsuudessani oli eli kermaisen pehmeää maitosuklaata ohuella tummasuklaapohjalla. Makuyhdistelmä toimii loistavasti. Ei ole mitään tunkkaista tusinasuklaata.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani