Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta royal maitosuklaa & tummasuklaa 47%
Tuotteen Cloetta royal maitosuklaa & tummasuklaa 47% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,45 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Jenni V 31.07.2017
120g levy koostuu viidestä pikkupalkkiblokista, ja edelleen tykkään tästä formaatista, palkkeja on kiva mutustella. Levyssä on pohjana ohuen ohut semitummasuklaakerros, ja päällä maitosuklaata. Valitettavasti suklaa on kovin makeaa ja rakeista, joten hyvällä tahdollakaan sitä ei voi laadukkaaksi sanoa. Ei iske minuun palkeista huolimatta, kakkonen.

Teresa 21.01.2013
Miedon tuoksuista maito- ja tummaasuklaata kerroksittain. Maku on pehmeän täyteläinen ja voimakkaan vaniljainen, maitoinen ja jotenkin lempeä. Tumma ja vaalea sulautuvat yhdeksi niin, että niitä on ainakin itsellä mahdoton erottaa toisistaan - maun suhteen siis. Suklaa sulaa suuhun samettisen ihanasti. Suurina erinä ehkä hieman liian makeaa ja rasvaista...tosin tähän saattaa tulla himo jolloin hupenee äkkiä koko levyllinen.

Aki 30.12.2011
Jokin tunnistamaton, keinotekoisen oloinen maku nousee hallitsevaksi. Hivenen ylipaahtuneeseen kinuskiin viittaa, mutta en ole varma, mitä tämä on. Rakenteen napakkuudesta pidän, mausta en.

Eeva-Liisa 03.12.2011
Tuttu Royalin pala. Pahvin maku tuntuu hieman ensipuraisulla. Maistuu sokeriselle ja rasvaiselle, kaakao ei juurikaan maistu. Ei lempisuklaa, hieman tylsä ja ehkä jopa epämiellyttävä suuntuntuma.

Hanna P 21.10.2011
Pitkulainen pala maitosuklaata, jossa pohjalla tummaa suklaata. Taitaapa olla uutta isompikokoista Royal-suklaata. Imeskeltäessä maitosuklaan maku leviää suuhun ja muutenkin semmoinen maku minkä voi suuhunsa saada juodessa oikein hyvää ja täyteläistä kaakaota. Ei mitenkään erityisen persoonallisen makuinen, mutta jotenkin vaan tosi hyvän makuinen ja tätä suklaata tekis mieli vetää heti levy kerrallaan.

Satu 20.10.2011
Tämä taitaa olla palasten muodon perusteella uudelleenlämmitettyä Royalia, josta kieltämättä on vähän kaksijakoiset mielikuvat. Tämä versio, jossa on tummaa suklaata pohjalla ja maitosuklaata päällä aiheuttaa ärsytystä, sillä lapsena oli aina pettymys saada tätä, kun tiesi, että olemassa olisi ollut myös täysmaitosuklainen versio. Vuosien saatossa teinkin lähes taidetta tummasuklaisen pohjan irrottamisessa maitosuklaapäällisestä, jotta sain herkutella pelkällä maitosuklaalla. Lisäksi miinusta noista sinänsä erottuvista ja hauskoista palasten muodoista, mutta lapsena, kun patukka oli kylmä, niin ikenet meinasi rullautua irti hampaista palaa haukatessa. Valitettavasti maku ei ole entisestään kummemmaksi muuttunut eli maku on keskinkertainen, koostumus rakeahko ja tumma suklaa maistuu liiaksi.

Iikka 20.10.2011
Royalin kisko, jossa kahdenlaista suklaata: tummaa ja maitoista. Suklaa on kovaa, sen huomaa jo sitä halkaistaessa. Tämä miltei tuoksuton suklaa on tunkkaisen ja maken makuinen. Liian kovaa imeskeltäväksi ja pureskellen menee turhan nopsaan. Ns. tavallisesta maitosuklaasta tämän erottaa liioiteltu makeus ja outo pistävä pölyisyys. Kuitenkin edelleen nälissäni annan kolme pistettä.

Kirsi I 20.10.2011
Vanilliinin tuoksuinen pitkulainen palanen. Maistuu edullisen hintaiselta ja heikkolaatuiselta, kitkerä jälkimaku kestää pitkään. Ihmettelen, miten olen lapsena voinut pitää tästä.

Jarkko 20.10.2011
Palasten muoto on tuttu, mutta mitäs tuolla pohjassa onkaan. Lefa on lähtenyt mukaan tummasuklaatrendiin ja lisännyt (samalla kun patukan koko on kasvanut levykokoon) pohjaan ohuen kerroksen tummempaa suklaata. Royalit eivät ole koskaan olleet suosikkejani ja tässäkin suklaassa on sellainen erikoisempi maku, jonka suuntaista tapaa vain erään oikeasti kotimaisen valmistajan tuotteissa ja jonka nimi alkaa B-kirjaimella. Tummasuklainen pohja on selvä parannus peruspunaiseen royaliin. Vaikka koostumus on jonkin verran rasvainen ja ylimakea, on se samalla myös kohtuullisen maittavaa.

Päivi 20.10.2011
Pitkulaisia Royal-tyylisiä palasia. Päällinen maitosuklaata ja pohjalla tumma suklaa. Koostumus tuntuu rakeiselta. Maku silti hyvä. Maitosuklaa maistuu ja tumma suklaa tuo hyvän lisän pienenä määränä. Maku kuitenki katoaa nopeasti. Perussuklaata. Tätä syö, mutta hetken päästä maku unohtuu.

Janne J 12.10.2011
Tuoksuu epätyypillinen, makeahko, ei erityisen houkutteleva. Tuoteselosteessa huomiota kiinnittävät herajauhe, auringonkukkalesitiini, suola ja tarkemmin määrittelemättömät aromit. Maitosuklaata on 85%, lopun ollessa tummaa suklaata (jonka kaakaoprosentti 47%). Tällaiset hybridisuklaat ovat harvemmin olleen erityisen onnistuneita, ja metsään menee tälläkin kertaa. Luultavasti syyllinen on erikoisen makuinen makea maitosuklaa, jota joku voisi luonnehtia luonteikkaaksi, minä taas luokittelen sen vain kummalliseksi. Rasvaisessa jälkimaussa taas yhdistyy tunkkaisuus, halpa hajuvesi ja lievä pistävyys.Tumman suklaan vähäisyyden vuoksi on hankala arvioida, että paransiko vai heikensikö se kokonaisuutta. Lopputuloksena on kuitenkin aika karmea keitos, suosittelen välttämään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani