Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta center salmiak nappirulla
Tuotteen Cloetta center salmiak nappirulla valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Suklaanapit.
 

Annamari 28.04.2017
Maitosuklaata ja mustaa suolaista lakutäytettä. Rakenne vähän rakeinen. Salmiakki (vai lakritsi?) hallitsee makua. 3 p.

Olli P 06.03.2014
Maitosuklaanappi joka on päällepäin samannäköinen toffee version kanssa. Tuoksussa mieto lakumainen vivahde. Täyte on mustaa kiinteähköä toffeeta ja sen ympärillä maitosuklaakuori. Suklaata on sen verran että sitä riittää pureskeltavaksi asti. Salmiakkitäyte on hieman suolainen ja maitosuklaa on makeaa. Salmiakki & suklaa on molemmat tunnistettavissa koko matkan, mutta alussa salmiakki on enemmän esillä ja jälkimainingeissa vastaavasti suklaan makeus. Maut eivät ole överiä vaan ovat miellyttäviä: etenkin salmiakki pääsi yllättämään. Sopivan suolainen ja hyvä, toffeemaisen pehmeä tuntuma joka ei tartu suussa. Makua löytyy sen verran että pakkakuksen kokokin on kohdillansa. Onnistunut suklaa-salmiakki yhdistelmä joka ei ole itsestään selvyys tässä makuyhdistelmässä. Tulee varmasti toistekkin ostettua mutta ei tämä kuitenkaan viiden tähden tuote ole joka sai fiilikset taivaisiin asti: silti todella vahva nelonen.

Jenni V 21.12.2013
78-grammainen nappirulla, cloettan tuttua makeaa ja vaaleaa maitosuklaata, mutta tällä kertaa salmiakkinen toffeetäyte, jota on reippaasti eli 47%. Napit ovat kivan kokoisia, mahtuvat kivasti suuhun, mutta kuitenkin sisälle mahtuu mukavasti täytettä. Tuoksu on miedon lakritsinen. Puraisen napilta "kannen" irti niin kuin yleensä toffeekonvehteja syödessäni, ja vastaan tulee venyvä musta salmiakkitäyte. Täyte on salmiakkiseksi jopa vähän makeaa ainakin ensimaultaan, ja kannen puraistessani suussa on ihan mukava lakritsinen maku. Sitten nuolaisen pelkkää täytettä ja ikävästi suuremmassa määrin täytettä maistellesta alkaa salmiakkinen pistävyys ja suolaisuus hallita makua. Ei tämä nyt pahimmasta päästä salmaritäytteitä ole, mutta olisin nauttinut makeasta lakritsitäytteestä enemmän.

Iikka 07.10.2013
Hieman kulahtaneen näköisiä korkeita täytenappeja. Sisällä tujua salmiakkimönjää, joka ainakin puraistessa dominoi. Imeskellen tavallinen maitosuklaa ehtii maistua hetken. Kummalla tahansa tavalla herkku katoaa suusta nopeasti.

Hanna P 03.10.2013
Cloettan centerit ovat perinteisesti olleet suosikkejani. Ja nyt vielä salmiakkisena, mikä sekin on mieluista. Tutun näköisiä maitosuklaanappeja. Vain suklaa tuoksuu. Sisällä venyvää salmiakkia. Aivan hyviä, mutta jotenkin tiukan suolainen salmiakki ja mieto maitosuklaa hieman riitelevät makuina. Harkitsen nelostakin, mutta tyydyn vahvaan kolmoseen.

Jarkko 09.06.2011
Oi ihanuutta! Cloetta myy (ainakin Ruotsissa) Plopp-tuoteryhmässä salmiakkitäytelevyä/-patukkaa. Nyt, ja ihanpa vielä Suomen maaperällä, hyllystä löytyi nappirulla, joka vaikuttaisi ihan vastaavalta tuotteelta kuin tuo levy. Olen nyt tätä lausetta kirjoittaessa popsinut jo puolet 78g nappirullasta ja osaan nyt kertoa että maittavaa on. Salmiakkitäyte on mustaa, tahmeaa, valuvaa ja suolaista, eli juuri sellaista kuin voisi odottaakin. Cloettan suklaan (vai onko kyse toffeemaisen täytteen ominaisuudesta) rakeisuuteen jo tottuneena en anna senkään häiritä, vaan nautin näistä napeista täysin siemauksin. Rulla loppui, himo jäi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani