Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Leaf tupla shuffle pala
Tuotteen Leaf tupla shuffle pala valmistusmaa on Espanja. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Miia 20.10.2012 : Shufflea nyt palamuodossa: paksuhkolla mantelisuklaakerroksella päällystettyjä vohvelinpalasia. Pussia avatessa nenään lehähtää puinen tuoksu - no, tuoksu ei aina kerro koko totuutta. Suklaassa on Tuplasta tuttu aromi, eli aavistuksen nougatmainen aromi ryyditettynä mantelihakkeella. Vohvelin välissä oleva täyte maistuu reilun kaakaoiselle. Jälkimaku on aavistuksen suolainen. Ihan loistava suolaisen ja makean, suklaan ja vohvelin liitto, koukuttavan rapsakka ja suklaata riittävästi tainnuttamaan suklaanhimo. Palaset toimivat paremmin kuin patukka-Shuffle ja nämä katoavat parempiin suihin ihan huomaamatta...

Kaakaolehmä 19.09.2012 : Positiivinen yllätys! Ihan eri tuote kuin Tupla-patukka. Kiva napostella. Kuin Fanipaloja konseptiltaan. Pistetään ranttaliksi ja annetaan neljä pistettä! :D

suklaahirviö 24.01.2012 : Vohvelista tuplaversiota on pistetty palasina pussiin, ja mikäpä siinä. Mainiota tuotetta syö toki mielellään tässäkin muodossa. Tämä pussukka sopii heille (meille), joiden mielestä Tupla shuffle on liian pikkuinen patukka. Tässä muodossa tuote sopii mainiosti vierastarjottavaksi, ja kilpailee ihan kunniakkaasti esimerkiksi Fanipalan kanssa.

Arde 18.06.2011 : Tupla on aina ollut ihan kiva pieni mantelinen suklaapatukka. Tämä on tietenkin enemmän vohvelia kuin tuttua mantelinougat-patukkaa, mutta tuttu kuorrute tekee tästä ihan kivan välipalan. Liian makeaa vasta jos erehtyy popsimaan liian montaa palaa putkeen.

Irina 03.06.2011 : Mielestäni päällinen oli ihan ok makuinen, mutta vohveli oli todella pahaa, aivan kuin tattarijauhoista tehtyä. Tuplaa muistuttavaa makua en huomannut. En osta toiste.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani