Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Leaf tupla shuffle pala
Tuotteen Leaf tupla shuffle pala valmistusmaa on Espanja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,89 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Salla M 20.06.2011
Ulkonäkö antaa viitteitä täyteläisyydestä, mutta tuote jää maultaan hiemanarkiseksi. Varmasti lasten makuun - (ja menee meidän perheen naisten kesken pussillinen kevyesti illan aikana).

Tuula 19.06.2011
Rapea, snacks -tyyppinen suklaa, jossa makeahko, hyvä perussuklaa. Vohvelin osuus palasta on mielestäni turhan runsas, mutta maitosuklaa on lempeää ja suussasulavaa. Kiva pakata matkaan vaikkapa eväsretkelle!

Kaisa 19.06.2011
Ihanan pähkinäinen herkkupala. Keksi tasaa mukavasti maitosuklaan tarpeetonta makeutta. Vohvelisuklaapala ei kuitenkaan erityisemmin sävähdytä - se jokin sinusta puuttuu. Pähkinäpäällys (osoittautuu tuoteselosteen mukaan manteliksi, joka on minusta naamioitunut kyllä hasselisksi) toimii hyvin ja jättää suuhun kivan jälkimaun.

Sari H 03.06.2011
Näyttää jonkin eläimen ulosteelta ja maistuu pimeän lordin lempisuklaalta. Kuitenkin sen pitäiti olla täysin vaaratonta suklaata vohvelikerrosten kanssa.

Teresa 31.05.2011
Ulkonäkö erittäin mielenkiintoinen. Päältä näyttää selvästi Tuplalta, sisältä muistuttaa Kismetiä tai ehkä Suffelia. Murenee ikävästi syötäessä. Maku jotenkin tympeä ja pahvinen. Vohvelia on liikaa, se peittää alleen suklaan maun lähes kokonaan. Päällyksen mantelitkin jäävät melkein huomiotta, vohvelin maun alle. Normaali Tupla-patukassa ihanasti maistuva nougatkin loistaa makuskaalassa poissaolollaan. Tämä menee ehkä kahvipöydässä vähemmän makeiden herkkujen ystäville - omalle suosikkilistalleni Tupla Shuffle pala ei yllä.

Jarkko 20.05.2011
Vohvelipatukan palasia kannetaan pöytään, joten en tiedä minkä kokoinen olisi kokonainen patukka. Myöhemmin paljastuu, että ne ovat noin Fanipalan kokoisia. Palasten päällä on myös pähkinärouhetta, joka ehkä aavistuksen verran maistuukin. Tuote on erittäin makea, jopa liian makea. Suklaan osuus on onneksi riittävä, sillä patukka ei mielestäni jää ainakaan kuivaksi. Liikamakeus kuitenkin rokottaa pisteitä, eikä tämä tuote muutenkaan mikään ihmeellinen uutuus ole.

Iikka 20.05.2011
Kivan keksisen oloista ja näköistä suklaata. Sitäpä se onkin, mutta onpas ilmavaa! Varsinaista laihduttajan suklaata, sillä yhden palan jälkeen ei vielä tiedä syöneensä. Hyvää tämä on, muttei kestänyt kauan. Suklaalla on juuri ja juuri saatu pinta peittoon. Toisen palan jälkeen alkaa jo makunystöröihin jäädä enemmän tätä hyvää makua.

Päivi 19.05.2011
Päällinen Tuplan näköistä ja sisällä vohvelia ja suklaata. On kyllä mukavan rapeaa. Oikein sulaa suuhun. Pientä suolaisuutta on mukana. Mantelin muruset jää suuhun. Toisen palasen kans iskee suolaisuus vahvempana. Tämäkin palanen sulaa suuhun. Tykkään kyllä tästä koostumuksesta. Kiva uutuus.

Hanna P 19.05.2011
Suorakaiteen muotoisia möykkyjä. Tuoksu makean maitosuklainen, ehkä hivenen nougat-mainen. Tuotteessa sisällä vohvelia suklaisen näköisellä täytteellä ja päällä suklaata ja ehkä pähkinää. Tuote on miellyttävä rouskuteltava, mut se maku... jotenkin niin ällömakea ja nougat-mainen. Ja kun tämän tyyppinen vohveli ei suosikkeihini kuulu niin... sanotaanko ett kyllähän tätä syö, jos kaapin perältä löytyy, mut karkkihyllyllä voi paremminkin rahansa investoida. (löytyy keksihyllyltä, toim. huom.)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani