Fazer

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta tarragona
Tuotteen Cloetta tarragona valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,38 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 02.08.2017 (Jäsenprofiili)
Länsinaapurista ostettu tuote. Tämä on maitosuklaata, joka itsessään on makean mitäänsanomatonta. Joukossa on luvatusti kokonaisia hasselpähkinöitä, mutta liian vähän! Aika säästömeiningillä menty tällä kertaa. Tiedän parempiakin pähkinäsuklaita, tässä ei varsinaisesti miellyttänyt mikään, vaikka suklaanhimoissa tätä syökin.

Jenni V 21.11.2015 (Jäsenprofiili)
50-grammainen kahteen osaan jaettu maitosuklaapatukka, jonka seassa on 7% kokonaisia hasselpähkinöitä. Palat ovat jännän "aaltoilevan" muotoisia ja niissä on cocoa-tekstiprintti koristeena. Suklaa on varsin vaaleaa ja makeaa, ensipuraisultaan muistuttaa kovasti Maraboun pähkinäsuklaata. Ja hyväähän kokonaisia pähkinöitä sisältävä suklaa on lähes poikkeuksetta. Kuitenkin suklaan makeus alkoi jossain vaiheessa kutittaa kurkkua, ja myös suklaan rakenne oli minusta pikkuisen rakeinen suuren sokeripitoisuuden takia. Eli ehkä kuitenkin olen parempiakin pähkinäsuklaita syönyt... Plussaa kuitenkin siitä, että pähkinät olivat patukassa aika tasaisesti ja joka palaan riitti rouskuteltavaa.

Kirsi I 24.07.2010 (Jäsenprofiili)
Kruununprinsessa Victorian virallista hääsuklaata hennon mintunvihreässä kääreessä. Maitosuklaata ja kokonaisia hasselpähkinöitä. Suklaa on hyvää perussuklaata ja pähkinöitä riittävän paljon. Yksittäiset palat ovat pieniä, mutta koko rivi on hyvä valinta.

Jarkko Karhunen 09.07.2010 (Jäsenprofiili)
Ohuehkossa maitosuklaalevyssa on luvatusti kokonaisia hasselpähkinöitä, mutta ne ovat jakautuneet ikävän epätasaisesti levyyn. Suklaa tuntuu jotenkin rasvaiselta koostumukseltaan, mutta maistuu kyllä hyvältä. Suklaan ja hasselpähkinän maku ovat hyvässä tasapainossa, eikä suklaa ole edes liian makeaa. Ihan niin hyvää tämä ei kuitenkaan ole, että tästä oodeja suklaalle tarvisi kirjoittaa.

Päivi 01.06.2010 (Jäsenprofiili)
Kokonaisia hasselpähkinöitä suklaan seassa ja tuoksukin tuttu pähkinäisen suklaan tuoksu. Palaset ovat pieniä ja pähkinöistä ei ole säästelty. Tää on tuttu pähkinäsuklaan maku mihin on tottunut. Täydellistä. En keksi mitään moitittavaa. Tää on nautinto syödä.

Susanna K 10.03.2009 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaapatukka jonka seassa kokonaisia hasselpähkinöitä. Suklaa itsessään tiivistä umpisuklaata joskin omaan makuuni liian jauhoinen koostumus tosin makeutta ihan riittävästi. Joka palassa näkyy olevan yksi kokonainen pähkinä purtavaksi ja mikä hammasystävällistä niin pähkinä on tuoreen oloinen eikä mikään kivikova jossa hajoittaa hampaansa. Itselleni tämä suklaa ei tuota mitää sen suurempaa makunautintoa johtuen suureksi osaksi tuosta jauhomaisesta koostumuksesta mutta aina täytyy maistaa uutuuksia edes yhden kerran.

Salla Elina Salo 17.03.2008 (Jäsenprofiili)
Herkullinen pähkinäsuklaa! Maitosuklaata ja kokonaisia hasselpähkinöitä. Muhkea pala, pähkinäisyys mehukasta, kaukana kuivasta ja nuivasta puumaisuudesta. Tuttu pohjoismaalainen maitosuklaakin maistuu oikein hyvältä. Söisin mieluusti toistekin.

Janne J 17.10.2007 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaata ja kokonaisia hasselpähkinöitä, kuulostaapa tutulta reseptiltä. Toteutus on nyt kuitenkin hyvä, kun sekä suklaa ja pähkinä ovat hyvälaatuisia ja passaavat toistensa kaveriksi. Suklaa on sopivan pehmeää ja jälkimaku on miellyttävä. Ehkä suklaa on kuitenkin hieman liian makeaa, mutta toisaalta pähkinä saattaakin kaivata sellaista seuraansa. Kyllä tämä menisi varmaan Suomessakin kaupaksi.

Satu 29.04.2005 (Jäsenprofiili)
Hieman suolainen ensivaikutelma, tulee mielikuva hotellihuoneen aulasta, pähkinäsisus napakymppi.

Marjo 28.04.2005 (Jäsenprofiili)
Vähän navetan makuista suklaata... Pähkinä maistui pähkinältä. Yllättävän hyvä, vaikka suklaa maistui aluksi pliisulta.

Antti H 28.04.2005 (Jäsenprofiili)
Ruotsalaisen suklaan makuista, pähkinät mukavan kokoisia.

Kyösti 28.04.2005 (Jäsenprofiili)
Pähkinä antaa loistavan lisämausteen suklaalle, ostaisin toistekin.

Mika 28.04.2005 (Jäsenprofiili)
Kiva koostumus. Pähkinä maistui alusta lähtien. Suklaan maku vähän mieto.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani