Mainospaikka vapaana

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Leaf tupla shuffle
Tuotteen Leaf tupla shuffle valmistusmaa on Espanja. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,63 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Nalle 23.12.2011 : Tykkäsin tästä kun olen jostain syystä vähän heikkona keksisuklaaseen. Minua ei kuivuus haitannut, mutta ymmärrän kyllä sitä koskevat negatiiviset kommentit. Tuplaa en kyllä mausta hirveästi löytänyt, mutta peruspatukkana ihan maistuva.

Chi 14.04.2011 : Suutuntuma jotain Suffelin, Kismetin ja Brejk:n väliltä. Melko kuivaa, mutta sekään ei haittaisi niin kovasti jos patukkaa ei olisi päällystetty huonolaatuisella (tummalla?) suklaalla! Siis kenen kuningasidea oli laittaa yli-sokeroitua, inhottavan pistävää suklaata runsas kerros tämän päälle?? Odotin tältä enemmän, lisää en osta.

Einya 22.03.2011 : Ihan huijausta, maistuu samalta kuin Kismet. En kyllä osta enää, riitti että kerran maistoi.

Spiral 27.02.2011

Miia 18.01.2011 : Perinteinen Tupla keksisuklaana. Ihanan ilmavaa ja rouskahtelee kivasti hampaissa! Tuplasta (tai siitä mantelihässäkkäsuklaasta) en niin välitä ja tämä maistuu valitettavasti Tupla-suklaalle, joten jää kolmeen tähteen. Kuitenkin perus-Tuplaa parempaa.

djs 28.10.2010 : Kuiva ja tylsänmakuinen. Parempi kuin Suffeli kuitenkin.. Ostan mielummin keksisuklaani muilta tuotemerkeiltä

suklaahirviö 20.09.2010 : Tämä oli lajissaan ihan kiva kokemus. Maussa jotain, joka viittaa hiukan Kismetin suuntaan..? Hauskasti Tuplan ulkonäkö oli säilytetty, mutta koostumus oli erilainen, vohvelisen kevyt. Tästä jäi hyvä maku suuhun - muttei niin hyvä, että kyseessä olisi uusi suosikkisuklaani ja toistuva ostos.

Nina 10.09.2010 : Vähän kevyempi versio normi Tuplasta, tuo mieleen Lion patukan koostumukseltaan. Mää tykkään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset