Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Leaf tupla shuffle
Tuotteen Leaf tupla shuffle valmistusmaa on Espanja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 10.06.2013
Tämäkin patukka taitaa olla poistumassa valikoimista, kun keksihyllyssä ei tästä makeisveroa tarvitse maksaa... Noh, tulipa tämäkin maistettua, eikä minusta ollut hullumpi patukka. Patukka on tietenkin tuplan tapaan kahdessa osassa. Tuoksu on hyvin mieto, maussa taas maistuu erittäin vahvasti manteli, tästä suuri plussa. Patukka ei kyllä muistuta maultaan lainkaan tuplaa, mantelisuutta on huomattavasti enemmän, ja olisikohan se vielä suurempina paloinakin kuin perustuplassa. Maitosuklaa on maultaan mietoa, mutta sen maku sopii kuitenkin hyvin manteliin. Suurin miinus patukassa tulee vohvelin kuivuudesta. Vohvelia on patukassa reilusti, ja sen välissä on muutama vaaleanruskea nougatkerros, jonka makua on hyvin vaikea patukasta erottaa. Eli vähän vähemmän kuivakkaa vohvelia, niin olisi kirkkaasti ansainnut 4 pistettä tämä patukka, nyt jää kolmeen.

Nina M 08.04.2011
Rouhepintainen maitosuklaapatukka. Sisällä suklainen vohvelirakenne ja pinnalla tuplamaiset rakeet. Tuoksukaan ei oikein houkuttele. Maku on lähinnä vohvelin makuinen. Jälkeenpäin suussa on vain outoa pistävää limaa.

Anne M 05.04.2011
Muoto suklaapatukan. Pähkinät röpelöittävät pinnan. Tuoksu makea. Suu tuntuma karkea pureskellessa rapea johtuen vohvelista, jota on patukan sisällä. Maistuu suklaa vohvelille ja pähkinäiselle maitosuklaalle.

Mira 16.03.2011
Todella pahanmakuinen. Liian hapanta, vaikea niellä. En tykännyt. Näyttää paremmalta miltä maistuu.

Tapani P 02.03.2011
Suklaavohvelipatukka joka murenee helposti. Tuoksuu ja maistuu hyvältä maitosuklaalta. Pähkinämurut ja vohveli sopivat hyvin yhteen. Mukava kokonaisuua, jossa ei yllätyksiä mihinkään suuntaan.

Tuula 25.02.2011
Oikein ihana, laadukas maitosuklaa maun osalta, tuoksu vaimea eikä herätä isoja tunteita. Kokonaisuus on tasapainoinen eli pintaa ja keksiä hyvässä suhteessa. Nostaa ajatuksiin Kismet-mielikuvia. Yksi pinna menee tavanomaisuudesta.

Erja 24.02.2011
Päältä tämä patukka kuin Tupla, mutta sisällä kolme kerrosta Kismetiä (en löytänyt maussa Suffelia, selvästi Kismetiä). Minun makunystyrät tykkäävät, yhdistelmä toimii! Ehkä voisi nimittää "suklaavohvelikeksiksi", niistä tykkään erityisesti. Patukka ehkä hivenen liian kuiva ja murenee aika lailla (suussa ei tietenkään haittaa, mutta jos haluaa jakaa kaverille, niin tulee lähinnä pelkkää murua).

Kaisa 23.02.2011
Tuoksuton, jämtirakenteinen kuin saksalainen käsityön jälki. Suklaapinnan j avohvelin suhde varsin sopiva, Mantelin tunnistaa mutta vain keskittymällä makusteluun. Keksin neutraali maku tasaa makeahkon suklaapinnan äitelyyttä. Melko neutraali kokemus.

Salla M 23.02.2011
Juuri sellainen yhdistelmä mistä minä pidän: vohvelia ja maitosuklaata. PInnasta tulee Tupla mieleen ( aiheestakin...), pähkinäinen maku on miellyttävä ja se sitoo keksin hyvin pintarakenteeseen.

Anu 05.11.2010
Ei maistu oikein millekään, aika mitään sanomaton. Tupla olkoon tupla eikä mitään hybridi.

Minna Hi 16.10.2010
Tuoksuu suklaakeksiltä. Jaha, pähkinäsuklaisen kuoren alla vohvelisisus. Tulee osittain mieleen kirmet, mutta on jotenkin ehkä makeampaa ja sitten nuo pähkinärouheet tuovat oman makunsa. On kyllä tosi makeeta ja jotenkin mitäänsanomatonta.

Oskari 28.09.2010
Tuplan näköistä, mutta sisällä tylsää krispiä... Maku aika Kismetmäinen. Tylsä. Jos syödään Tuplaa toivoisi sen myös siltä maistuvan. Kismetti sitten omana suklaanaan...

Miriam 27.09.2010
Näyttää tuplalta, muttei maistu siltä lainkaan. Ainoa mikä muistuttaa kaukaisesti tuplaa on suklaa ja pähkinät. Muuten tuntuu että patukka vain matkustaa suositun patukan maineella. Ei erityisen hyvää eikä erityisen pahaa. Jonkinlaista tuntua Kismetistä.. kai.

Marika 23.09.2010
Näyttääpä harvinaisen kokkareiselta kuorrutetulta vohvelipalalta. Hyvää, makeansuklaista ja paljon parempaa kuin taannoin maistelemani kuivantunkkainen kaakaovohveli. Ehkä tuo kuorrute sitoo kosteuden tai muutoin mehevöittää vohvelia. Pidän myös kuorrutteen crispeistä tai mitä nuo nyt ovat. En kyllä tunnistanut Tupla-tuoteperheeseen kuuluvaksi ennen kuin joku sanoi niin..

Sanni 22.09.2010
Maistuu ja näyttää lähinnä keksisuklaalta. En uskoisu olevan sukua tuplalle, muistuttaa enneminkin suffelia, joten oli pieni pettymys. Keksisuklaaksi kuitenkin ihan hyvää.

Päivi 13.09.2010
Uutta Tupla-versiota ilmestynyt myyntiin ja tietysti piti ostaa maisteltavaksi. Ulkoisesti on ihan perinteisen Tupla-patukan näköinen. Ensi haukkaisulla jo huomaa että tää on ihan erilaista kuin perinteinen Tupla-patukka. Tulee mieleen Tuplan ja Suffelin tai Kismetin sekoitus. Kerroksittain suklaata ja vohvelia, päällä maitosuklaata ja mantelia. Jopa puolikkaan syömisestä tulee suklaan kylläinen olo. Riittoisaa on ja makua riittää pitkään. Mantelin palaset jää vielä suuhun pyörimään. Tää on saatu kestämään. Mukavan suklainen jälkimaku. Pidän kyllä tästä.

Kirsi I 12.09.2010
Patukassa kaksi palaa tutulla Tuplan kuorrutesuklaalla päällystettyä vohvelikeksiä. Siis "tupla shuffle" osoittautuu tupla suffeliksi. Vohvelin välissä on suffelia vähemmän toffeetäytettä, mutta muuten patukka on kuin paksummalla, manteli (?) rouheella maustetulla suklaalla kuorrutettua suffelia. Tuplalle tuttu tahmean ihana, hampaissa pitkään säilyvä sisus puuttuu täysin. Vohvelisuklaapatukaksi kuitenkin varsin hyvä valinta, vaikka Tupla-nimellä odottaisin vähän muuta.

Jarkko 10.09.2010
Vaikka patukka (joka on oikeasti 2 pientä patukkaa) muistuttaakin röpöläisellä kuorellaan jonkin verran vanhaa tuplaa, on tuoksu ihan erilainen. Vohvelin mieto aromi puskee suklaakuoren läpi. Kuten monet muutkin vohvelisuklaat, on tämäkin patukka melko kuiva, mutta paksun kuorisuklaakerroksen ansiosta kuivuus pysyy aisoissa. Maku ja koostumus ovat niin kaukana tuplasta kuin voi olla. En saa päähäni mitä vohvelisuklaata tämä muistuttaisi, mutta maku on tuttu. Toista patukanpuolikasta aloittaessa suussa käy sittenkin vienoinen alkuperäisen tuplan maku, mutta niin mitättömänä, että tätä ei kyllä samaan tuoteperheeseen helpolla usko kuuluvaksi. Keskinkertainen vohvelipatukka, joka ei tuo mitään uutta tähän tuoteryhmään. Valmistusmaata ei kääreistä suoranaisesti löydy, mutta oma tulkintani kääreen merkinnösitä on, että tämä olisi valmistettu Kaunaksen kaupungissa Liettuassa. Ei sillä että sillä olisi mitään väliä lopputulokseen, kunhan mainitsin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani