Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta Ahlgrens mjölkchoklad splashade bilar
Tuotteen Cloetta Ahlgrens mjölkchoklad splashade bilar valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet, Vaahtomakeiset.
 

Joku 16.03.2013 : Hyvää

Miia 14.03.2012 : Ahlgrenin autot ovat yksi herkuistani, vaikken yleensä näiden vaahtonamujen suurin ystävä olekaan. Klassikon innoittamana nappasin suklaisen pikkuveljen syyniin. Autot on piilotettu paksuhkon suklaakerroksen alle. Suklaa lohkeilee pureskellessa, on varsin jauhoisaa ja tuo koostumuksellaan mieleeni Pollyt, joista en pidä. Autojen maku jää ihan suklaan peittoon, kokonaisuus on pliisu ja hiukan muovinenkin, autot ovat ehdottomasti parempia ilman suklaakerrosta. Tämä oli todellinen pettymys odotuksiin nähden. Kaksi pistettä kuitenkin klassikko-autoista.

Chi 08.12.2011 : Pidän kovasti tavallisista autoista, joten innokkaasti tartuin tähän pussiin. Pettymys oli kuitenkin suuri; rakeista (siis tosi) maitosuklaata, joka jättää vahvan jälkimaun maistumatta sitä ennen kuitenkaan juuri millekään. Yöööks. En osta toiste.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani