Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta mums-mums
Tuotteen Cloetta mums-mums valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Vaahtomakeiset.
 

Jarkko 14.05.2006
Ohut ja rapsakka suklaakuori peittää alleen valkoista vaahtoa, joka on varsin makeaa ja muistuttaa hieman Brunbergin suukkojen täytettä. Tämä täyte on kuitenkin aavistuksen löysempää kun suukoissa. Vaahdossa ei ole makuvaihtoehtoja, vaan kaikki on yhtä ja samaa. Vohvelisiivu pohjassa ei ole yhtään sen herkullisempi kuin suukoissa, mutta sanoisin että tämä ei ole ihan yhtä sitkeää. Tällaisen kutsuminen suklaatuotteeksi on tietenkin termin käytön maksimointia, mutta makeaa on ja hyvääkin. Kahden mumsenin jälkeen tulee kuitenkin kerta-annoksen yläraja vastaan. Ai niin, to whoom it may consern: yksi mums-mumsi sisältää pakkauksen mukaan 80 kaloria. Minä en tiedä onko se paljon vai vähän. Varmaankin vähän, kun se mainitaan pakkauksen kyljessäkin isolla.

Susanna K 14.05.2006
Hauska nimi ns. suklaapusulle. Päällä ohut suklaakuorrute ja sisällä muhkeaa moussea tai oikeastaan vaahtoa. Pohja ohut vohveli. Kokonaismaultaan neutraali mutta silti hyvä. Kuuluu suklaatuotteisiin joita voisi syödä niin monta että..:)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani