Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta polly orange
Tuotteen Cloetta polly orange valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet, Vaahtomakeiset.
 

Jarkko 14.05.2006
Uusi Pollymaku. Dumleissa markkinoille tuli keväällä Mangoappelsiini ja nyt tässä appelsiini. Cloetta Fazerilla on selvästikin kesäiset virkeät maut mielessä. Pussissa on kahdenvärisiä Pollyjä kuten yleensäkin: tummempia ja vaaleampia. Vaaleammassa suklaan olemassaoloa ei juuri huomaa ennen tarkempaa makustelua, koska appelsiiniesanssin maku puskee läpi tuoksuna jo ennen fyysistä kosketusta. Appelsiinin maku on pirtsakka ja mukava, voimakkuudeltaan juuri sopiva. Tummemmissa yksilöissä suklaan maku puolestaan yllättäen peittää appelsiinin maun alleen tyystin. Suklaa on tummaa, niin tummaa, että appelsiiniaromit jäävät kertakaikkiaan sen jalkoihin. Tummat pallerot saavat minulta kolmosen, vaaleammat hieman enemmän, mutta ei kuitenkaan ihan nelosta. Näin ollen keskiarvoksi kokonaislukuina ilmoitettuna jää kolmonen.

Susanna K 14.05.2006
Appelsiinin makuisia ihania pollupalloja, jotka toimii mielettömän hyvällä tavalla yksinkertaisuudessaan. Pussissa sekä maitosuklaa- että tummasuklaapalloja. Molemmat syötävän meheviä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani