Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta polly patukka
Tuotteen Cloetta polly patukka valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vaahtomakeiset.
 

Antti M 19.10.2008
Pitkulainen paketti (50g), jossa kaksi neljän palan patukkaa sisällä. Tämä ei toimi lähellekään niin hyvin, kuin pussissa palleroina. Suklaa vaikuttaa kovin pliisulta ja se arrakkimainen tuoksu tulee sieltä alta jatkuvasti, kun irtopalleroina ne taas oli eroteltu kolmeen eri makuun. Kokonaisuus on kuitenkin miellyttävä eli lohkoontuu helposti, eikä sula käsiin - voisin siis ehkä ostaa uudemman kerran, jos eteen sattuisi. Tosin ei noita Polly-pussejakaan tule niin usein osteltua...

Päivi 20.08.2008
Kauniin näköinen suklaa. Ainakin ulkoisesti ollaan onnistuttu hyvin. Jaahas, palanen ei taitukkaan, joten pitääkin sit haukata suoraan. Pari vaahtokarkki-palleroista osuu mukaan. Suklaa todella herkullista. Vaahtoiset pallurat maistuvat alussa hieman sokerille, mutta sokerinen maku lisääntyy syödessä. Liian makeaa. Suklaa todella hyvää. Mielestäni pähkinät sopisivat paremmin tän suklaan kanssa. Jälkimaku mukavan suklainen. Vaahtopallurat vähentää pisteitä. Muuten olisi kyllä 5 arvoinen.

Jarkko 14.05.2006
Polly on totuttu näkemään pallukkoina pusseissa, mutta nyt sitä löytyi kaupasta patukkamuodossa. Ihmettelin suuresti etukäteen miten koostumus on toteutettu, mutta paketin avatessa se selvisi: Kyseessä on oikeasti ihan umpisuklaapatukka, joka maistuu samankaltaiselle kuin Pollyt kokonaisuutena. Suklaan seassa on kuitenkin pollyn "sisälmyskumista" tehtyjä pallukoita, jotka tuntuvat tässä hieman kuivilta ja kovemmilta kuin originaalipollyissä. Maku kokonaisuutena on ihan jees, mutta ei tämä toimi yhtä hyvin kuin Pollypallerot pussissa.

Susanna K 14.05.2006
Pelkän katseen perusteella näen että tämä suklaa sisältää isoja pähkinänpalasia, jotka ei kuitenkaan maistu pähkinälle vaan Polly-karkeille. Voi kun hauska yhdistelmä! Pollykarkit ehkä turhan sitkeitä tässä ja kun huomaan suklaan sulaneen suuhun, huomaat mussuttavasi vain karkinpaloja suussasi. Suklaan maku neutraali maitosuklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani