Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta plopp caffe latte
Tuotteen Cloetta plopp caffe latte valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Päivi 13.01.2009
Makeaa ja rakeista suklaata. Täytteessä kahvin ja toffeen makua. Muuten kyllä hyvä makukokonaisuus, mutta tämä rakeisuus on todella häiritsevää ja jää ikävä tunne suuhun. Suklaa ei ole kovinkaan laadukasta.

Antti M 20.10.2008
Kovin on latteaa kahvinmakua jaossa tässä paketissa (66g), jossa kaksi neljän palan patukkaa sisällä. Rakeinen ploppitoffee ei ole mitään herkkua missään muodossa mutta nyt sentään melkein syötäväksi kelpaavaa kahvisäväyksen kera. Floppituotesarja mutta eipähän näitä Suomessa myydäkään onneksi...

Susanna K 17.05.2006
Pehmeä kahvimakuinen täytesuklaa, joka sulaa suuhun. Harmikseni kitalakeen jää karhea "kivikerros" jälkimauksi, eikä se ilahduta. Suklaa liian imelän makuinen.

Jarkko 16.05.2006
Maitokahvia? Suklaassa? Miksi? Maitosuklaan sisässä oleva täyte osoittautuu yllättävän löysäksi. Se tuntuu hieman löysältä toffeelta ja maistuukin aavistuksen siltä, mutta tietenkin pääasiallinen maku on kahvi. Kahvin maku on onneksi melko mieto, eikä se jyrää kaikkea muuta alleen, joten tuote on sittenkin parempi kuin ennakkoon odotin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani