Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta kexchoklad minirutor hallon
Tuotteen Cloetta kexchoklad minirutor hallon valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Päivi 30.06.2010
Avatessa tuoksuu selvästi marjainen tuoksu. Pieniä keksisuklaan palasia pussillinen. Kyllä tässä heti vadelman maistaa. Suklaata kyllä liian vähän. Keksi maistuu enemmän. Mielestäni näitä on raskas syödä pienestä koosta huolimatta. Tarttuu kitalakeen kiinni. Menee aikaa ennenkuin saa nielaista. Muuten kyl maun puolesta tosi hyvää, mutta enemmän olisi saanut olla suklaata. Jälkimaku on jotenki jauhoinen. Tää on kiva napostelusuklaa.

Jarkko 28.06.2010
Cloettan Kex on ties kuinka vanha klassikon maineessa oleva tuote Ruotsin markkinoilla, verrokkina Suomessa monellakin tapaa voisi olla Kismet. Kexistä oli ilmestynyt Haaparannan namukaupan hyllyyn tuunattu versio, jossa sekä muoto että maku oli muutettu. Vohvelikeksilevyn sijasta tuote on pussissa pieninä neliöinä ja mauksi on lisätty vadelmaa. Pussia aukaistessa ilmoille leviää herkullinen, marjaisa tuoksu. Pistänpä siis neliön suuhun. Kuten muistinkin, on Kex huomattavasti suomalaista verrokkiaan kuivempi koostumukseltaan, johtuen ainakin suklaakuoren ohuudesta. Makukin jää valjummaksi, paitsi että nythän tässä on tuota vadelmaa muistuttavaa makua lisukkeena. Vaikka maku sinänsä on mieluisa, niin kokonaisuuden kuivuus jyrää kuitenkin ajatuksissa tuon vadelmaisen maun, eikä tästä erikoisen iloinen mieli tule. Tuntuu että vieressä pitäisi olla juomalasi, josta hörppiä jotain jokaisen palasen jälkeen. Marjainen maku siis on tervetullut, mutta sekään ei pelasta tuotetta kuivuudelta. Vahva kolmonen, mutta ei tarpeeksi sisältöä neloseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani