Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Leaf royal tumma suklaa patukka 46%
Tuotteen Leaf royal tumma suklaa patukka 46% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 25.03.2013
Pari palkkia tummaa royalia siirtyi mahaan hiihtoreissulla. Ei herättänyt suuria intohimoja. Suklaa ei ollut tarpeeksi tummaa ja sen rakenne oli halvan joulukalenterisuklaan omainen. Myös maku oli hiukan outo ja halpa, mausteena on vaniliinia mikä ei minusta tummaan suklaaseen kuulu.

Marika 21.04.2011
Pikkutummaa (46%) ja tuoksuvaa napostelusuklaata. Yllättävän intensiivistä ja hedelmäisen imelähköä ja siitä plussaa. Ainakaan tämä ei ole mitäänsanomatonta, kuten pelkäsin. Myöskään kitkeryyttä ei ole havaittavissa. Puolikas tätä Royalia riittää ihan hyvin makeannälkään, mikä sekin on hyvä asia.

Antti M 13.09.2007
Samettisempi versio taloussuklaasta. Ihan kelpo mutusteltavaa ja kun palasetkin ovat pieniä palkkeja, niin ei tule yliannostusta. Ei kuitenkaan pärjää muille Royal-mauille.

Salla Elina Salo 09.09.2007
Vahvan kaakaon tuoksuinen tumma suklaa. Täyteläistä, sulaa pehmeästi. Kaakao tuntuu vahvana myös maussa. Pakko antaa neljä pistettä, vaikken yleensä tummista suklaista pidä.

Jarkko 14.05.2006
Lefa on lähtenyt mukaan tumman suklaan businekseen ja epäonnistunut siinä hyvin. Suklaasta on tullut varsin kitkerä ottaen huomioon kuitenkin alhaisen kaakaoprosentin. Puraistaessa suklaa tuntuu kovalta voipalalta. Koostumus on mukavan pehmeä ja suklaa sulaa suuhun helposti, mutta ei...

Susanna K 14.05.2006
Royal on ottanut uuden maun suklaakatraaseen; tumma Royal. Tämä suklaa houkuttelee syömään pehmeydellä ja sopivan makealla olemuksellaan. Kitkeryyttä ei havaittavissa ja suklaa sulaa herkullisesti suuhun. Tämän tumman suklaan löytäisin uudelleenkin suklaaostoskoristani.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani