Mainospaikka vapaana

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta sukulaku
Tuotteen Cloetta sukulaku valmistusmaa on Slovakia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Patukat.
 

Jenni V 17.09.2013
Herkutteluhetki oli tällä kertaa suklaisten lakupatukoiden vertailua. Ensimmäisenä maistoin Leafin version, eli 14-grammaisessa patukassa on kaakoinen sokerimassatäyte. Patukassa on suhteessa todella paljon sokeria, mikä tarkoittaa sitä, että lakritsia on patukan päällä itse asiassa todella ohut kerros. Lakritsi sitä vastoin ei ole kovinkaan makeaa, vaan kääntyy jopa hieman salmiakkiseksi, ja sen rakenne on sitkeähkö. Mutta toisaalta jos lakukin olisi ollut makeaa, olisi kokonaisuus ollut ehdottomasti liian imelä. Nyt maut olivat tasapainossa ja patukan kokokin on sopivan pieni. Itse täytteen suklaisuus tulee pelkästään kaakaojauheesta, ja itse asiassa hirveän suklaiselta ei täyte maistukaan. Täytteen väri on vaaleahko ja hiukan sokerisen rakeinen, muttei mielestäni liian. Hiukan enemmän kaakaon makua täytteessä voisi olla, ja lakua olisi saanut olla suhteessa enemmän (tosin vähän pehmeämpänä ja makeampana versiona). Plussaa kuitenkin patukan tuoreudesta, patukan sisus oli erittäin pehmeä.

Marika 09.06.2010
Heti kääreen aukaistessa voi tuntea tämän klassikon voimaisan tuoksun. Onneksi kohdalle sattui melko tuore yksilö. Tuoksussa vain häivähtää kaakao, muuten on varsin lakritsista. Kunnon haukkaus pehmeänsitkeästä karkista ja lakritsin sekä makean täytteen yhdistelmä valtaa makunystyrät. Tämä maistuu vähemmän kaakaolta kuin muistin.. hmm, hiukkasen maistuu kumminkin. Oikein hyvää, mutta varsinainen suklaahan tässä ei maistu.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset