Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta good mintcrisp
Tuotteen Cloetta good mintcrisp valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Reilun kaupan tuotteet, Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 26.07.2011
Reilun kaupan maitosuklaata, jossa kovia valkoisia mintturakeita. Maitosuklaasta on onnistuttu tekemään tavallisen suklaan makuista, mikä yllättää reilunkaupan tuotteille tyypillisempään karvauteen varautunutta. Minttukin on raikasta, mutta kokonaisuudesta kuitenkin puttuu jotain. Suklaa saisi olla kuitenkin voimakkaamman makuista tämän mintunmaun rinnalla.

Jarkko 13.08.2010
Vaaleassa maitosuklaassa on aika runsaasti suurehkoja valkoisia (ja kovia) minttupalleroita. Suuri palleromäärä kuitenkin hämää, sillä tuote ei olekaan niin minttuinen kuin ennakkoon odotin. Kovasti moraalista plussaa tuote saa minulta juuri siitä, että kyseessä on maitosuklaa, sillä useimmat valmistajat osaavat sekoittaa minttua ainoastaan tummiin suklaisiin, kun mintun ja maitosuklaan yhdistelmä vaan on yksinkertaisesti niiiiin paljon parempi. Johtuuko siitä, että kesän aikana suklaakulutus on ollut itselläni melko vähäistä vai mistä, mutta tämä nyt vaan toimii. Ehkäpä tuote vaan on hyvä.

Päivi 08.06.2010
Suklaan seassa näkyy pyöreitä minttupalleroja. Suklaa maistuu tummalle suklaalle. Yllättäen kurkussa tuntui sellainen karvaan ja mintun maku. Suklaa on jotenki kuivahkoa ja kovaa. Minttupallot lisää sitten kovuutta. Toisen palasen kanssa ei tunnu saavan millään suklaan makua irti. Minttupallerot vaan raksuu suussa. Melkein mautonta. Jälkimakuna hienoinen mintun maku. Kyl hieman pettymys tää suklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani