Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta good cashew & tranbär
Tuotteen Cloetta good cashew & tranbär valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Reilun kaupan tuotteet, Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 09.03.2011
Cashew-karpalo-pikkulevy, Cloettan reilun kaupan suklaata. Palaset ovat hauskasti tiiliseinämäisesti limittäin, yhdessä rivissä pienempi ja suurempi palanen. Tuoksu lupaa jo nautittavaa suklaata. Pähkinämuruja on runsaanpuoleisesti ja vaikka karpalonpalasia näkyy ja tuntuu hampaissa, ei karpalon maku erotu. Pieni yleishedelmäinen makuvivahde toki on. Suklaa ei tunnu kovin sokeriselta, vaikka tuoteseloste mainitseekin 52% sokeripitoisuuden. En valitse tätä suureen juhlaan, mutta hyvää arkisuklaata ja plussaa Cloettalle maukkaasta eikä karvaasta reilun kaupan suklaasta.

Jarkko 15.07.2010
Maukasta maitosuklaata, jonka seassa cashew-pähkinöitä ja kuivattua karpaloa. Pähkinää tuntuisi olevan suhteessa enemmän kuin karpaloa, joka on erittäin onnistunut päätös tuotekehittelyltä. Karpalo antaa vain pientä marjaista makua satunnaisin väliajoin. Todella hyvässä tasapainossa tuntuu olevan kaikki tässä suklaassa. En meinaa keksiä riittävästi ylistyssanoja, mutta suklaa on herkullista, pähkinät ovat erittäin hyviä (kun eivät ole sitä iänikuista hasselia) ja karpalot voisivat maun puolesta olla ihan mitä tahansa marjaa, se maistuu vain "marjaiselle". Mitään hienostelusuklaata tämä ei ole, mutta mahtavaa mässäilysuklaata. Jospa vain olosuhteet olisivat vähän viileämmät, sillä nyt suklaa 20-asteisesta säilytyksestä huolimatta oli jo alkanut pehmenemään jonkin verran 27 asteen sisälämpötilassa. Huipputuote kuitenkin!

Päivi 08.06.2010
Tämän kaakaoprosentti on vähintään 32% ja maistuukin tummemmalle maitosuklaalle. Itseasiassa tämä maku on tosi hyvä. Yllätyin itsekin. Seassa on cashew-pähkinää ja karpaloa. Karpaloita luulin aluksi maun perusteella rusinoiksi. Erikseen kun ottaa karpalon palasen suuhun niin huomaa kyllä että marjaa tää on. Pähkinöitä ei juurikaan huomaa syödessä. Sen verran pehmeitä ovat. Karpalon kirpeys tuntuu. Tässä suklaa itsestään on hyvää mutta lisukkeet ei oikein kolahda. Jälkimaku on hyvän suklainen. Pähkinät kyl jää hampaiden väliin sitten.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani