Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta good hasselnötter
Tuotteen Cloetta good hasselnötter valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Reilun kaupan tuotteet, Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 04.06.2011
Näissä pienissä reilun kaupan suklaalevyissä Cloetta on onnistunut tekemään ihan tavallisen makuista suklaata. Monesti reilun kaupan suklaa maistuu oudolle tai pistävälle, ja on siten vain pelkästään eettisin perustein niitä käyttävien tuote. Tätä pähkinäsuklaata voi suositella ihan kaikille, pähkinöitä on paljon ja ne ovat reiluna rouheena ja rouskuvat hampaissa, Suklaa maistuu tavalliselle cloetttan maitosuklaalle.

Päivi 04.06.2010
Tummempaa maitosuklaata rouhituilla hasselpähkinöillä. Etsiskelin kaakaoprosenttia ja se on 32% näemmä. Maistuukin hieman tummalle maitosuklaalle. Palaset hauskasti jaettu isompiin ja pienempiin palasiin. Sivumakuna tässä maistuu suola tai sen tapainen. Tutkiessani pakkausta, niin kyllä on suola lisättynä. Ainakin sen maistan. Kurkkua alkaa hieman karvastella. Melko kohtalainen tuote. En oikein tarkemmin osaa päättää pidänkö tästä vaiko en. On hyviä puolia, mutta myös huonoja puolia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani