Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta polly summer berries
Tuotteen Cloetta polly summer berries valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,71 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet, Vaahtomakeiset.
 

mia 05.07.2013 : Eiih! maitosuklaa Pollyjä oli vain yksi ja koko pussissa oli melkein puolet tummaa suklaata. Valkosuklaat ja ne pinkit olivat tosi hyvii.

Miia 12.07.2012 : Polly Summer Berries'ejä (menikö taivutus oikein...) olen metsästänyt aikana kauppojen namihyllyiltä, hommassa kuitenkaan onnistumatta. Vasta nyt onnistuin ruokakauppareissulla löytämään 'Kesän marjoja', joten eikun pussi ostoskoriin ja tiukkaan syyniin...

Valkosuklaa-metsämansikka (pinkki)
Ulkonäkö ainakin lupailee makeaa elämystä - onhan pallero tyttömäisen pinkki ja söpö kuin sika pienenä. Ja makeaa on, ehkä liiankin... Joku kummallisen muovimainen sivumaku, jälkimaku on teollisen esanssimainen. Metsämansikka ja päämaku on tässä selvästi pinkissä kuorrutteessa, sisus on vaniljavaahtoa tms. Ei kyllä nappaa, iso miinus esanssisuudesta. 1 p.

Valkosuklaa-metsämansikka (valkoinen)
Tässä mansikan maku tulee hiukan jälkijunassa. Valkosuklaakuori sisältää erittäin, erittäin hienoisen määrän mansikka-aromia, mansikan maku jää varsin hennoksi. Itse valkosuklaakuori on maultaan varsin hyvää valkosuklaata, miinusta tulee suklaan jauhomaisesta ja hiukan kuivasta koostumuksesta. Vaahtosydän on neutraalin makuista vaniljavaahtoa tms. Mansikka maistuu tässä aidolle (johtuisiko tämä maun hentoisuudesta?) ja kokonaisuus on kesäinen. Edellisen namun jälkeen varsin oiva yllättäjä, muttei mikään tajunnanräjäyttäjä. 3 p.

Tumma suklaa-mansikka
Nonni, nyt on odotukset korkeammalla, kun yhdistelmä kuulostaa meikäläisen korvaan varsin lupaavalta... Suklaa on kaakaoista, runsasta, jotenkin ehkä hiukan liian kitkerää. Mansikan maku on hento, mutta tunnistettavissa. Tumma suklaa vie voiton tässä mittelyssä, olisin toivonut hiukan voimakkaampaa mansikka-aromia. Ei oikein uppoa... 2 p.

Maitosuklaa-mansikka
Kesäinen perusmaku viimeiseksi... Maitosuklaa on aika peruskauraa, hiukan jauhoista koostumukseltaan. Mansikan maku hyppää esille vasta sitten, kun suklaa on imeskelty pois tieltä ja tässä mansikan maku on selvästi voimakkaampi kuin kahdessa edellisessä. Miinusta siitä, että mansikkainen maku on teollisen esanssinen... 2 p. (melkein 3)

Keskiarvoksi tulee tasan 2 - määrällistä keskiarvoa en tässä lähde laskemaan. En ole yllättynyt tuloksesta ja kakkonen kuvaa hyvin Pollyja - eivät ole suosikkinamujani. Mutta tulipahan tämäkin reissu tehtyä ja Pollyt testattua - eivät enää kiusaa mielessä.

PollynPopsija 26.10.2011 : Yksi Polly lupsahtaa suuhun kuin vettä vaan, eikä pane hanttiin toinen tahi kolmaskaan. Ensimmäisenä Pollysta huomaa sen pureskeltavuuden, joka tyydyttää pienen tekemisen tarpeen. Pureskeltaessa suklaakuorrute irtoaa ja sulaa mukavasti suuhun, ottaen otteeseensa koko suun kaikki makunystyrät.

Tummassa Pollyssa maistuu tumma täyteläinen suklaa ja hiven vaniljaa, kun taas vaaleassa arrackin maku iskee ensimmäisenä läpi ja perässä seuraa suklaanmaku ja voitoffeen aromi.

Oikein hyvä naposteltava, antaa leuoillekin hiukan töitä joten pussi ei hupene ihan huomaamatta.

liviya 24.08.2011 : söin alle puoli pussillista ja tuli jo paha olo. Muovinen ja teollinen maku. hyi :(

suklaahirviö 21.07.2011 : Kitsaasti suklaalla päällystettyjä purkkapalloja. Ei muuta sanottavaa - kauhea kokemus.

Chi 11.06.2011 : Ihania kesäisiä Pollyja! Marjaisia ja herkullisia, näitä menee pussi kerralla ilman että tekee edes huonoa. Kiva idea laittaa joukkoon pinkkejä palleroita myös, ne ovatkin parhaita!

Sindy 06.06.2010 : 4 jos ei olisi ollut valkosuklaata tässä mukana ollenkaan. En nimittäin pidä valkosuklaasta. Tässä tapauksessa tosin se valkosuklaa oli hyvän makuista. Mielestäni Pollyt olisivat saaneet maistua enemmän ahomansikalle ja mansikalle. Kun laitoin Pollyn suuhun, makua ei juurikaan tullut, vaan suklaa dominoi. Sitten kun sen imeskeli pois, alkoi makua löytymään. Ihan hyviä siis kokonaisuudessaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSA



ETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani