Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta polly summer berries
Tuotteen Cloetta polly summer berries valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet, Vaahtomakeiset.
 

Jarkko 04.05.2011
Tämä viime vuoden kesäuutuus kulkeutui vasta nyt käsiini. Olen aina tykännyt Pollyjen pureskelusta ja tällaisen kesäiset maut vain lisäävät kiinnostusta. Otetaanpas neljä makuvariaatiota testiin:

Valkosuklaa metsämansikka (valkoinen): Raikas, hedelmäinen ja punaisen marjan makuinen valkosuklaakuorrutteinen vaahtopallo tuo eittämättä kesän mieleen, vaikka takapihalla vielä viimeiset lumilohkareet odottavat sulamistaan. Polly-asteikolla täydellisiä, eli 5 pojoa.

Valkosuklaa metsämansikka (pinkki): Vasta tämän syödessäni tajuan/huomaan, että edellisessä valkoisessa Pollyssä itse vaahtopallo maistui marjalta, kun tässä pinkissä pollyssä suklaa maistuu punaiselta marjalta ja itse vaahtopallo on miedompi, ellei ihan "mauton". Marjan maku jää miedommaksi kuin valkoisessa Pollyssä. Pojot 4 plus.

Maitosuklaa mansikka: Tässä Pollyssa taas vaahtopallo on maustettu punaisen marjan maulla (hieman erillä kuin aiemmat).Maku on selvästi erilainen ja sanoisinko jopa "aikuismaisempi" kuin kaksi edellistä, mutta edelleen minun makuuni. Siksi 4 pojoa, vahvat sellaiset.

Tumma suklaa mansikka: Tummimmat Pollyt maistuvat selvästi kitkerimmiltä, mitä pussilla on tarjota (kuten arvata saattaa), vaikka suklaan tummuusaste jää tuntemattomaksi. Sen verran voimakkaasti suklaa kuitenkin maistuu, että se peittoaa lähes täysin alleen mansikan oletetun maun. Maku on havaittavissa erittäin mietona vasta sitten, kun suklaa on sulanut jo pois suusta. Selvästi pussin heikoin lenkki ansaitsee 3 pojoa.

En jaksanut alkaa laskemaan montako kutakin palloa pussissa oli, joten en ala myöskään laskemaan lukumääriin painotettua keskiarvoa. Oletan myös, että lukumäärät vaihtelevat pusseittain. Neljän eri maun pisteistä tulee keskiarvoksi tasan 4, joka siis kertoo pussin olevan laatunaposteltavaa, joskin suklaaosuus kokonaisuudesta on vain hieman yli puolet.

Päivi 31.05.2010
Kiva kesäinen Polly-pussi. Mansikkaista ainakin on. Neljää erilaista palleroa sisältävä pussi. Tummaa suklaata mansikkatäytteellä, maitosuklaata mansikkatäytteellä, valkoista suklaata metsämansikalla ja vaaleanpunaiseksi värjättyä valkoista suklaata metsämansikalla. Kyllä tuoksuu selvästi mansikka, kun avaa tuon pussin.

Tumma suklaa: Mansikan tuoksu on selvä. Sokerinen mansikan maku tulee suklaan läpi. Tummalle maistuu kyllä, mutta ei ole kitkerä maku. Oikeastaan aika hyvä sekoitus. Mansikkatäyte tuntuu olevan kuin purukumia. Jälkimaku tumman suklainen. 3p

Sitten maitosuklainen: Minusta melko tuoksuton. Pyörittelen kielellä ja koetan saada makua irtoamaan. Maistuu kuin purukumille. Suklaasta ei tunnu saavan mitään irti. Otan toisen ja koetan uudestaan. Ei, ei tästä makua lähde. Pettymys. 2p

Valkoinen: Sulaa melko hyvin ja sokerista valkosuklaan makua. Täyte on kuin venyvää purukumia. Sellainen ällömakea jälkimaku jää karvastelemaan kitalakeen. Ei hyvä tämäkään. 2p

Vaaleanpunainen: Tuoksuton. Rasvainen maku ja sitten iskee sokerinen mansikan maku hyvin pikaisesti ja häviää melkein samantien. Jää sitten kurkunpäähän jälkimauksi. Ainakin mansikka maistuu. Kohtuullinen. 3p.

Kokonaispistemääräksi tulisi 2,5 pistettä. Ei voi puolittaa. Niinpä annan sitten 3 pistettä. Puolikkaan saa siitä kauniista pussista.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani