Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Leaf tupla red
Tuotteen Leaf tupla red valmistusmaa on Espanja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,63 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Oskari 04.08.2011
Tuplaa jollain erikoisella vivahteella... Suorastaan mehukasta. Sulaa suussa! Täytettä runsaasti.

Sanni 27.07.2011
Tuttu tuplan ulkokuori, mutta tuoksu marjainen ja marjat maistuvatkin kivasti tässä. Toffee sopii hyvin marjaisan maun kanssa ja kokonaisuudessaan pidän tästä jopa enemmän kuin tavallisesta tuplasta.

Kaisa 09.09.2010
Yllätyksiä elämä täynnä.Tumman suklaan ystävä voi ihastua vaaleampaankin.... Tutunoloinen tuote, mukava annoskoko. Sitkeähkö rakenne on jotenkin kiehtova, tuoksu aito ja teeskentelemätön. Täyte integroituu kivasti suklaaseen. Metsaretkievästä parhaimmillaan

Tuula 09.09.2010
Tasainen, kiva rakenne, Pidän marjaisuudesta ja se on sopivalla tavalla hallitseva tässä suklaassa.

Salla M 09.09.2010
Johtuneeko jo maistelluista vahvoista näytteistä, mutta tämä ei oikein maistu miltään. Maku jää neutraaliksi ja sen kuvaaminen tuntuu hankalata. Aidosta tuoksusta ja kivasta rakenteesta tulee normipisteitä

Miriam 25.05.2010
Yksittäinen tuplapala, joka muistuttaa tuttua ja turvallista. Haju onkin sitten muovisen pahvinen. Pehmeämpää kuin tavallinen tupla. Tarttuu tutusti hampaisiin ja kitalakeen. Tunnistaa kyllä ettei tavallinen tupla ole kyseessä, mutta ei tämä nyt mitään marjaakaan muistuta. Jälkimaku esanssisen punainen. Ei tätä voi toista palaa ottaa, joten onneksi myyntipakkauskin on pieni.

Marika 13.05.2010
Onpa pieni pala.. Tämä tuoksuukin erilaiselta kuin tavallinen Tupla. Joko tämä on harvinaisen tuoretta suklaata, tai sitten todellakin normi-Tuplaa selvästi pehmeämpää tavaraa. Onpa hyvää! Uusi täyte tuo mukanaan marjaista raikkautta ja pientä marmelaadimaista makeutta. En ole ollut koskaan Tuplan ystävä, mutta tätä ostanen toistekin. Ihan liian pieni patukka, höh, mutta onneksi ostin heti kaksi :)

Jarkko 07.05.2010
Tuplasta on ilmestynyt myyntiin tällainen 20g miniversio. Kääreen perusteella ero normituplaan lienee marjoissa, joiden tuotteen nimen perusteella olettaisi olevan punaisia. Patukan tuoksussa on heti jotain erilaista, mutta en sitä kyllä marjaksi tunnistaisi. Puraistessa patukasta leviää suuhun toiveideni mukaisesti punaisten marjojen maku. En oikein näe onko marja jonkinlaisena marmeladina vaiko ihan vaan makuna täytteen joukossa, mutta marjat tuovat tuplalle v-i-h-d-o-i-n-k-i-n sen paljon kaipaaman raikkauden. Oikein kiukuksi pistää kun patukka on noin pieni, että se on kahdella pikkuhaukulla jo tipotiessään kun pitäisi päästä lisää mutustelemaan. Tämä tuote tulee varmasti jakamaan mielipiteitä (muustakin syystä kun säälittävästä koostaan) jyrkästi ja uskon, että uskollisimmat perinteisen tuplan fanit eivät tule tästä tuotteesta innostumaan yhtä paljon kuin me ei-niin-tuplafanit. Raikas kesäinen maku tuntuu nyt toimivan, kun ulkona kevätaurinkokin niin iloisesti paistaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani