Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta center double nappirulla
Tuotteen Cloetta center double nappirulla valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 30.04.2006
Maitosuklaanappien sisältä paljastuu toffeeta, jossa pitäisi olla tummaa suklaata mukana. No tummasta suklaasta ei juurikaan ole havaintoja ainakaan maussa. Sen sijaan toffee on Cloettan tyypillistä toffeeta, eli ei juurikaan verrattavissa mihinkään kotimaiseen toffeeseen, se on sellanen rakeinen koostumus, varsin pehmeä. Ei takuulla tartu hampaisiin. Kokonaisuutena ihan ok tuote, ei varsinaisesti mitään pahaa sanottavaa. Toisaalta en kyllä keksimälläkään keksi oikeen mitään erikoisen hyvääkään sanottavaa. Jotenkin huomaamaton tuote.

Susanna K 30.04.2006
Suklaanappiuutuus Cloetta Fazerilta jota ei myydä tietääkseni vielä Suomen kaupoissa. Maitosuklaata päällä ja tummaa toffeeta sisällä jossa olen maistavinani jotain pähkinämäistä. Maku sopivan makeaa ja suklaatoffee-yhdistelmä toimii joskin kaipaan jotain pientä lisämakua.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani