Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Leaf pupun parhaat
Tuotteen Leaf pupun parhaat valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Susanna K 27.03.2006
Vadelmasuklaa:
Suklaa tuoksuu hajuvedelle ja suklaan maku aika neutraali vaikka pitäisi olla vadelman makuista suklaataa. Siis vadelma ei maistu ollenkaan. Suklaa itsessään ihan normaalia maitosuklaataa mikä ei anna suurta suosiota minun suklaamaailmassa. Plussaa kuitenkin pienistä erillispatukoista. Tämän suklaa sai arvosanan 1

Toffeesuklaa :
Toffee tuoksuu jo paperia aukaistaessa. Palaisen puraistuani, suuhun valahtaa hieman kermaliköörimäinen maku. Jokin tässä muistuttaa myös Tupla-patukan makua. Huomattavasti vadelmaa parempi...Tälle annoin pisteitä 3

Jarkko 27.03.2006
Ensimmäisenä havainto, jonka sattumaprosentista en tiedä mitään: Pussissa on 12 patukkaa. Niistä peräti 9 oli toffeeta ja vain 3 vadelmaa.

Toffeepatukan pinnalla on ohut kerros suklaata. Patukassa on ihan oikeasti hieman tuplamainen maku. Sisällä oleva toffee ei ole sellaista mitä voisi odottaa. Se ei ole juoksevaa eikä valuvaa vaan koostumukseltaan varsin tiivistä tavaraa, mutta ei missään nimessä sitkeää, vaan enemmänkin tiivistä vaahtoa. Maku on kuitenkin toffeemainen. Pisteitä 3.

Vadelmapatukan sisällä oletin olevan marmeladia, mutta kun tämä luulo osoittautui vääräksi olin iloinen. Täyte on tiivistä vaahtoa, joka maistuu jotenkin marjaiselle, mutta vadelman makua se ei ole nähnytkään. Ihan ok patukka kuitenkin ja toimii varmasti lapsilla paljon paremmin kuin aikuisella. Kolmosen antaisiin vadelmallekin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani