Mainospaikka vapaana

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta center nougat nappirulla
Tuotteen Cloetta center nougat nappirulla valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Nougatit, Suklaanapit, Tuotannosta poistuneet.
 

Salla Elina Salo 03.05.2010
Ihanan pehmeä notkea nougatsisus maitosuklaanapin sisällä. Pähkinäinen tuoksu, makean toffeinen maku. Pienet hasselpähkinän muruset antavat vähän suutuntumaa, muuten suklaa sulaisi soljuen suuhun. Erinomainen suklaaherkku!

Miriam 24.11.2009
Pyöreitä nappeja, joissa on keskellä C-kirjain. Ulkonäkö siisti maitosuklaa, samoin tuoksu. Maku pähkinäisen toffeinen. Toffee hieman tarttuu hampaisiin ja pähkinät ropisevat. Juuri sopiva makeus ja makujen sinfonia. Maitosuklaan makeus, pähkinöiden rapeus ja toffeen pehmeys saavat suun hymyyn. Näitä voisi syödä vielä muutaman kymmenen lisää!

Jarkko 12.11.2009
Tuttu nappirulla on nyt saanut sisustaansa nougatia. Onkohan tämä oikeasti uutusstuote, sillä ainakin resepti on varsin klassinen. No uutta tai ei, minulle tämä on ihan uusi tuttavuus. Maitosuklaanappien täytteenä oleva nougat on erittäin vaaleaa, oikeastaan beigeä. Nougatin seassa on ovelasti pieniä murusia hasselpähkinää ja juuri nuo muruset tekevät tästä nougattuotteesta keskivertoa paremman. Nougatithan ovat tunnetusti yleensä aivan liian makeita, enkä keksi muuta selitystä ylimakeuden puuttumiselle kuin nuo pienet pähkinänpalat. En ole nougatin ystävä, mutta nyt täytyy Herra Cloettalle lähes nostaa hattua. Parhaita nougateja, joita olen pitkään aikaan syönyt. Muistaakseni.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset