Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Leaf tupla white
Tuotteen Leaf tupla white valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Mirja 29.07.2006
Hmm perustuplassa juuri suklaakuori on parasta, tässä valkosuklaisessa versiossa suklaaosuus on liian imelän ja rasvaisen makuista. En tykännyt.

Jarkko 08.03.2006
Varsin monella valmistajalla on viimeisen vuoden aikana tullut markkinoille valkosuklaalla päällystettyjä versioita vanhoista tuotteista, jotka aiemmin on kuorrutettu ainoastaan maitosuklaalla. Lefan kuuluisin tuotekin on saanut valkoisen kääreen. Valkosuklaa on kyllä muuttanut patukan maun perinteisestä Tuplasta ihan kokonaan, eikä valitettavasti parempaan suuntaan. Valkosuklaan rasvainen maku ja koostumus peittää täysin kaiken muun alleen, eikä mikään muu maku pääse läpi ennen kuin lopussa, jolloin muu on hävinnyt ja suussa on enää pähkinänmuruset. Ei minun makuun.

Susanna K 08.03.2006
Hauska Tupla joka valeltu valkosuklaalla. Kun palaa tarkemmin katsoo niin valkosuklaan läpi näkyy tummempi suklaa. Valkosuklaa ei maistu ollenkaan vaan ensisijainen maku on pähkinät joita Tuplassa on paljon. Perus Tuplaa en vaihda pois ! Valitettavasti tämä valkosuklaa versio ei saa suositustani.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani