Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Leaf isäntä suklaamuna
Tuotteen Leaf isäntä suklaamuna valmistusmaa on Ukraina. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 1,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen, Tuotannosta poistuneet.
 

Kaakaolehmä 19.09.2012

suklaahirviö 15.05.2010 : Perusmuna. Odottavatko ihmiset oikeasti pääsiäismunan suklaan olevan herkullista, siis silloin kun kyseessä on yllätysmuna? Itse jaan pääsiäismunat selkeästi kahteen kategoriaan: makuelämyksiin (mignon, ym.) ja yllätysmuniin (kuten tämä). Yllätysmunaksi tämän suklaa ei ollut tavallista pahempaa tai parempaa, keskikastia. Yllätys sisällä oli suuri pettymys, käyttötarkoitukseltaan tuntematon kumilenksukka, jossa joku duudson-lausahdus kirjoitettuna. Kokonaisuutena pienoinen pettymys.

Ari 06.04.2009 : Niin, suklaa-alan ammattilaisena voin vain todeta, että tämähän ei ole suklaata nähnytkään. Kuten muutkaan Leafin munat. Ne ovat makeismuinia, jotka on valmistettu kaakaojauhosta ja kasvirasvasta, siksi niitä ei saa sanoa suklaamuniksi. Lukekaapa tarkkaan Leafin munien tuoteseloste, ne ovat makeismunia. Ja maku on sen mukainen....
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani