Mainospaikka vapaana

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Leaf isäntä suklaamuna
Tuotteen Leaf isäntä suklaamuna valmistusmaa on Ukraina. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 04.04.2009
Munanpalanen rapsahtaa oikein reippahasti (sanoisivat varmaan Duudsonitkin), mutta siihenpä ne hurraahuudot sitten jääkin. Suklaa on rakeista ja maistuu sille geneeriselle suklaantapaiselle, jota varsin monien jäätelöpuikkojen päältä löytyy. Tämä suklaa ei ole isäntää nähnytkään, varhaispuberteettisen korkeintaan. Jälkimakukin on niin rasvainen, että lusikallinen voita tuntuisi tämän jälkeen varmaan kuivalta ja tarttuisi kurkkuun. Varsinainen pohjanoteeraus.

Katja S 04.04.2009
Duudsoneiden Isännän muna. Tavallisista pääsiäismunista ulkonäöltään poikkeava ihan musta foliopäällysteinen muna, jolla ainakin on kokoa ja suklaatakin on 100g. Tämän täytyy olla jotain komiampaa ja upiampaa kuin peruspääsiäismunat kun kerran Duudsoneista on kysymys. Folion alta paljastuu kilpikonnakuvioitu suklaamuna. Makuelämyksenä tämä on kuitenkin hajuton ja mauton. Suklaa ei herätä mitään mielipidettä. Ihan sitä samaa perussuklaata, mitä kaikissa muissakin suklaamunissa. Olipa pettymys. (Sisällä yllätyksenä oli pieni musta muki, jossa lukee isäntä).

Susanna K 04.04.2009
Ilmeisesti jättisuklaamunasta kyse kun lautasella oli iiisoja paloja. Suklaa jämäkän oloista vahvuudeltaan mutta maku onkin sitten ihan muuta. Perusominaisuudet kuten rasvaisuus, sokerisuus ja makeus löytyy mutta uutena mukaan tuli jauhoisuus mikä saa suklaan kuin suklaan pilalle. Olemukseltaan muovinen ja ällöttävä makuelämys.

Päivi 04.04.2009
Iso paksukuorinen suklaamuna, jonka tuoksusta tuli karkki mieleen. Kiva kuvio suklaassa. Kamalan rakeista. On kyllä pettymys. Tulee mieleen vanha, kauan säilytetty suklaa, josta on parasta ennen päiväys mennyt. Kaamea maku.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset