Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta plopp saltlakrits
Tuotteen Cloetta plopp saltlakrits valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Patukat.
 

Annamari 07.07.2016
Lakritsinen tuoksu. Siällä on löysää ja suolaisen oloista lakritsitäytettä. Maku on oikein kiva, mutta koostumus on sekä täytteessä että suklaassa inhottavan jauhoinen. Tähän samaa olen törmännyt muissakin cloettan tuotteissa. Maku saisi enemmänkin pisteitä, mutta koostumuksesta johtuen nautinto ei ole hyvä.

Kirsi I 11.03.2011
Suklaapatukka, jossa maitosuklaalla päällystettyä salmiakkitäytettä. Täyte on hyvin valuvaa ja maistu hyvin paljon samalle kuin Fazerin vastaava täyte, on vain valuvampaa ja maku viipyy suussa vähemmän. Aluksi tässä maistuu salmiakki, sitten sekoittuu mukaan Cloettan arkinen maitosuklaa ja lopuksi suuhun jää se maitosuklaan maku. Kelvollista, mutta rikkoutuneesta palasesta sormille valuva tahmea täyte ei ainakaan nostanut pisteitä.

Susanna K 10.03.2009
Maitosuklaapatukka jonka täytteenä hyvin valuvaa salmiakkitäytettä lisukkeena ekstra suola. Yksi mikä itseäni vaivaa näissä Plopp suklaissa on se, että kun palan katkaisee patukasta niin se täyte valuu jo valmiiksi ulos sotkien sormet ja koko patukkakääreen. Joillekkin sillä ei ole merkitystä mutta itse en pidä siitä että ennekuin pala on saatu suuhun niin joka sormi sotkussa suklaan täytteestä. Tästä huolimatta joku kiva juttu tässä suklaassa on mikä miellyttää, onko se tuo hieman suolainen maku joka antaa potkun lakritsin maulle ja näin ollen myös maitosuklaalle vai mikä. Kokonaisuutena maitosuklaa häviää tyystin täytteelle joka maistuu vahvana. Valitettavasti ei tule kestosuosikkia tästä eikä muutakaan mutta mukavan uutuus silti.

Jarkko 05.03.2009
Saltlakrits lienee suunnilleen sama asia kuin salmiakki, eli suolainen lakritsi meillä. Tämä versio pehmeästä toffeemaisesta salmiakkitäytteestä on melko rakeista ja siitä tulee siinä suhteessa (ja suutuntumankin johdosta) mieleen Cloettan toffee. Maku, varsinkin jälkimaku, on varsin suolainen. Kielen reunoilla oikein kihelmöi sen jälkeen, kun kaikki muu on suusta poistunut. Vaikka patukka on jaoteltu siistin näköisiin palasiin taitoskohtineen, ei kuitenkaan kannata mennä vipuun: Salmiakkitäyte pyrkii karkaamaan puserolle/pöydälle aina, kun taitat palasen. Kuten salmiakkisuklaissa yleensäkin, jää suklaan maku statistin rooliin. Pienistä vioistaan huolimatta minä kuitenkin jostakin syystä pidän tästä. Salmiakista tulee mieleen lapsuusvuosien Lakrits Puck -jäätelö, joita tuli popsittua yksi jos toinenkin. Ehkä osittain tästä pienestä nostalgiatripistä johtuen pistemäärä kallistuu enemmän nelosen kuin kolmosen puolelle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani