Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta polly hazel & coconut
Tuotteen Cloetta polly hazel & coconut valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet, Vaahtomakeiset.
 

Susanna K 18.10.2008
Polly-perheeseen löytyi uutukainen maku Hazel & Coconut ja makuyhdistelmä ei ole todellakaan mennyt pieleen! Pollynamin tapaan suklaa on sopivan makeaa ja suklaisaa sekä kookoksen maku tulee hillitysti mutta maistuvasti esille. Nämä kuuluu kategoriaan "mättö"-suklaat, todellakin ahmimisen arvoinen tuote.

Jarkko 13.10.2008
Aloha vaan Polly itsellesi! Kookoksen ystävänä toivon parasta tämän kumipallon osalta, sellaisiahan nämä Pollyt ovat luonnostaan. Pussia aukaistessa ilmoille leviää miellyttävä kookoksen ja toffeen tuoksujen sekoitus, nam! Nappaan Pollyjä suuhun heti muutaman, että päästään kunnolla asiaan. Kookoksen maku on yllättävän mieto, mutta sentään olemassa. Hiutalekammoisten ei tarvitse tätä tuotetta pelätä, niitä ei ole. Kaikki pussin Pollyt ovat maitosuklaakuorisia. En oikein osaa sanoa missä muodossa tuo nimeesä mainittu hasselpähkinä olisi mukana, ehkä jokin noista aromeista on siitä lähtöisin. Kyllähän nämä ihan hyviä ovat ja addiktoiviakin, mutta ihan Pollyjen ylimpään luokkaan näillä eväillä ei ole asiaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani