Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta plopp patukka
Tuotteen Cloetta plopp patukka valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 12.12.2015
50-grammainen kahteen osaan jaettu toffeetäytteinen maitosuklaapatukka. Ainesosat ovat lähestulkoon yksi yhteen center-patukoiden kanssa, ja patukan syömisenkin jälkeen mietin mikä ero näiden kahden välillä on... Wikissä joku oli selvitellyt, että toffeessa olisi eri resepti ja suklaata olisi eri määrä. Tiedä häntä, ehkä eron olisi huomannut jos olisi maistellut molempia peräkkäin.

Plopp-patukan palaset ovat neliskulmaisia ja siistejä, päällä on pyöreä rengaskuvio. Maitosuklaa on aikamoisen vaaleaa ja makeaa, mutta sopii hyvin yhteen vaalean, hiukan rakeisen, venyvänjuoksevan toffeen kanssa. Tykkään toffeen mausta, joskin makeutta siinä on vaikka muille jakaa. Toffeeta on 42% eli aikamoisen paljon, ehkä vähempikin olisi riittänyt... Koko patukan jälkeen oli sellainen olo että tuli syötyä vähän liikaa makeaa. Kuitenkin toffeen ystäville oiva valinta, vahva kolmonen.

Salla Elina Salo 17.03.2009
Valuvaa ja sokerista toffeetäytettä maitosuklaapäällisellä. Pakkauksessa kaksi patukkaa, jotka on jaettu kolmeen palaseen. Oikein mukavan makuinen toffeesuklaapatukka. Sokerisuus ja valuvuus täytteessä laskee pisteitä neljään, muuten tämä olisi täysien pisteiden arvoinen herkku. Maitosuklaa jostain syystä äärettömän herkullisen värinen, houkuttelevan maitosuklaan ruskea.

Antti M 09.09.2008
Omalle kohdalleni osui 33g mini-Plopp mutta siinä olevista neljästä palasta yksi riittää vakuuttamaan, että loput voisi lahjoittaa eteenpäin. Ylimakeaa toffeeta ja rakeisen oloista suklaata, joka on pahaa. Erittäin heikko esitys vaikka toffeetäytesuklaa ei himoja alunperin todellakaan edes herättänytkään. Plussaa pienestä koosta...

Päivi 21.08.2008
Iso patukka, jossa on 8 palaa suklaata. Tuoksuu makealta. Toffeinen makeus iskee suuhun ja suklaa sulaa hyvin. Toffeetäyte valuu suklaan sisältä. Tässä on kuitenkin hieman pistävää makua. Suklaa ja toffee on hyvä yhdistelmä. Tässä tämä maun pistävyys miinustaa pisteitä. Jälkimaku toffeisen tahmea, suklaan maku jää taustalle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani