Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Leaf tupla xtra mint
Tuotteen Leaf tupla xtra mint valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,71 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Kaisa 22.12.2008
Rakenne kiinteä, minttu tuoksuu läpi- Itse suklaan rakenne tahmainen ja makuun sekoittuu valitettavasti raikkan mintun sijaan jotakin tunkkaista. Jälkimaku viipyy pitkään.

Tuula 22.12.2008
Vahva tuttu tuplan perusmaku jää valitettavasti "ties" minkä alle. Mintun maku jää epäpuhtaaksi.

Salla M 22.12.2008
Minttu ai ole arvioijan makunystyröiden suosikkimaku, suklaan tuoksu ja maku tuo mieleen hammastahna- ei auta mikään.

Reeta 07.09.2008
Mukava yllätys. Perustuplaa, mutta mintunmaulla. Minttuisuus ei ole kieltä polttavaa, vaan sitä on juuri sopiva, raikas tujaus.

Antti M 10.08.2008
Kiiltävän kääreen alta löytyy ihan selkeästi sama Tupla koostumukseltaan mutta peitettynä raikkaanoloiseen minttuun. Tämä oli erilainen kokemus, kuin odotin, mutta ihan kelpo patukka silti. En kyllä juuri Tuplan ystävä olekaan mutta ei tämä alkuperäistä voita. Jotenkin 'mauton' eli suklaasta ei saa irti mitään nautintoa. Toisaalta nimi 'extraminttu' antaisi odottaa kovempaakin panosta mutta kovin jää väliinputoajaksi kaikilla osa-alueilla.

Ei varmaankaan toiste tule ostettua, ellei tämä nyt sitten jaksa markkinoilla roikkua tyrkyllä vielä vuosienkin päästä... Perus-Tupla sentään tarttuu ehkä kerran vuodessa ostoskoriin.

Susanna K 08.08.2008
Uuutuus suklaa joka tarttui kaupasta mukaan. Kyseessä Tupla mutta kääreen mukaan extraminttu, tiedä sitten onko siinä tuplasti minttua vai mistä kyse..Suklaa tuoksuu pehmeästi mintulle ja maistuukin sille joskin tekee suklaasta jollain tavalla kuivan!?! Suklaan oma maku peittyy täysin mintun alle. Vaikka suklaan rakenne ja resepti( tässä makuna minttu) on varmasti sama kuin muissa tuplissa niin jotenkin tämäkään ei vaikuta maullaan niin paljoa että ostaisin uudelleen. Suu on laakista raikas taas...:)

Jarkko 08.08.2008
Näyttää Tuplalta ja tuntuu Tuplalta, mutta maistuu mintulta. Siinäpä oikeastaan kokonaisuudessaan tämä kaupasta löytynyt uutuus. En Tuplan koostumusta sen kummemmin enää tässä kuvaile, kun se taitaa olla kaikille jo tuttu ennestään. Tupla ei ole missään muodossa kuulunut ehdottomiin suosikkeihini, mutta sanoisinpa, että tämä minttuversio on kenties suosikkini kaikista Tuplista. Mintun raikkaus tuntuu jotenkin sopivan tähän, joten saatanpa joskus ostaa toistekin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani