Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Leaf Disney Peter Pan suklaamuna
Tuotteen Leaf Disney Peter Pan suklaamuna valmistusmaa on Ukraina. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen, Tuotannosta poistuneet.
 

Kati 14.03.2008
Tuoksu mieto ja makea. Mausta tulee mieleen vesikaakao, eli vähemmän kermainen fiilis kuin saman valmistajan toisessa munassa. Transrasvan öljyinen maku jyrää tässäkin. Lelu: pikku-ukkeli. Nykyajan lapset hienoine leluineen ei tee mitään tällaisella krääsällä.

Elina 14.03.2008
Ohuempi kuori kuin edellisessä (toim.huom: Leaf Nalle Puh suklaamuna), vaikka melkein saman makuista. Tässä maku tulee kuitenkin hieman voimakkaampana ja jälimaku ei ole niin pehmeä kuin ensimmäisessä (toim.huom: Leaf Nalle Puh suklaamuna) pääsiäismunassa.

Milla 14.03.2008
En näe tässä mitään eroa edellä maistelemaani suklaamunaan, joka oli siis Leafin Nalle Puh. Tuoksu on sama, maku on sama, pettymys on sama. En voi kuin sääliä niitä lapsia, jotka kuvittelevat tämän olevan suklaata, ja vielä enemmän säälin niitä aikuisia, jotka ostavat näitä lapsilleen. tai oikeastaan, en sääli, vaan paheksun! Tässä maistuu transrasva ja sokeri,ei mikään muu. Ei tämä ole suklaata. Tämä on huijausta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani