Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta polly milkchoco
Tuotteen Cloetta polly milkchoco valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 5,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Vaahtomakeiset.
 

Jarkko 20.02.2008
Pollyt ovat perinteikkäitä leuanmurtajia vuosien takaa ja siksi niin miellyttäviä syötäviä. Jos tuotemerkki ei jollekin ole tuttu, niin kerrottakoon, että maitosuklaakuoren alta löytyy vaahtomaista ja samalla sitkeää tavaraa, joka suurissa määrissä kyllä irroittaa ne löysässä olevat paikatkin hampaista.

Nyt täytyy myöntää, että en ole ihan selvillä siitä, mikä ero on tällä punaisella ja sillä sinisellä pussilla. Tässä ainakin kaikki pollyt ovat maitosuklaisia ja lisäksi pussin kyljessä mainitaan maun sisältävän arrakia ja buttetoffeeta. Muidenkin miellyttävämakuisten pollyjen tavoin nämä ovat varsin addiktoivia, eli kun suuhun heittää pari, niin loppua ei meinaa tulla ennen kuin pussi tyhjenee (tai vaimo vie sen nenän alta).

Pollyjen hyvä puoli (yksi monista) on se, että vaikka koostumuksesta suurin osa on tuota vaahtokumia, niin näissä suklaan maku pääsee hyvin esille, eikä se katoa hetikohta suuhunlaiton jälkeen. Siksi näistä väkisinkin tykkää ja nyt siirrynkin vaimon viereen keskustelemaan loppupussin kohtalosta...

Lisäys: Punaisilla ja sinisillä pollyillä on se ero, että sinisten makuissa/mauissa luetellaan myös vanilja ja sinisissä on myös tummemmalla suklaalla kuorrutettuja palleroita.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani