Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta plopp tutti frutti
Tuotteen Cloetta plopp tutti frutti valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,92 ja löytyy top 100 -listan sijalta 41. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Minna Hi 07.03.2008
Vaalean maitosuklaan sisällä herkullista valuvaa toffeeta, jossa hieman hedelmäinen maku. Todella herkullista, rakennekin tuntuu suussa juuri oikealta. Jälkimaku on pitkä ja hyvä. Tätä tahtoo lisää!

Saila 07.03.2008
Tuoksu hedelmäinen tai marjainen. Täytteen mausta tulee mieleen hedelmänmakuinen purkka! Täytteen koostumuksessa jotain tahmeaa ja ärsyttävää. Tämä oli hyvää! Ja virkistävää vaihtelua suklaarintamalla, ostaisin.

Päivi 04.03.2008
Tämän maistelua olen odottanut jo jonkin aikaa ja nyt sain tätä suklaata. Odotukset korkealla. Ihana, hurmaava tuoksu. Houkuttaa jo maistamaan. Mahtava makuelämys. Tutti fruttin maku leviää suuhun. Odotuksen arvoinen kokemus.

Sanna K 28.02.2008
Onpas paksu pala, ja syykin selviää kun puraisee; sisältä nimittäin löytyi pehmeää hedelmälle maistuvaa toffeeta. Itse maitosuklaa on hyvää vaikkei sen makua hirveästi erotakaan tuon toffeen seasta. Vaikka en hirveästi hedelmäisistä mauista tykkää suklaassa niin täyte on sopivan pehmeää ja hedelmän makua ei ole liikaa. Todella makeaa tämä kylläkin on, ei kauhean montaa palaa voi syödä kerralla (eipä vissiin).

Tapani H 28.02.2008
Ovelan makuinen täyte, olisiko päärynä? Ihan hyvä maku täytteen vuoksi, suklaa aika peruskamaa.

Janne J 28.02.2008
Pehmoista täytesuklaata. Ensivaikutelma täytteestä on melkoisen positiivinen ja mielenkiintoinen, mutta pitempään maistellessa tulee esiin myös hieman keinotekoista aromia, pistävyttää sekä jauhoisuuttaa rakenteessa.

Susanna K 28.02.2008
Nenään tuoksuu hedelmä jo ennen kuin suu tavoittaa suklaan. Maitosuklaa jonka täytteenä monivivahteinen maku, virkistävä sellainen. Kokonaisuus toimii vaikka jälkimauksi jääkin pienen pieniä rakeita suuhun. Raikas uutuus suklaaporukkaan.

Kaarina 28.02.2008
Suklaa itsessään mitäänsanomaton, kirpeä täyte maussa menettelee. Suklaa ja täyte ei balanssissa sittenkään.

Satu 28.02.2008
Vaalea maitosuklainen pala pitää sisällään valuvaa toffeeta, joka tuo lapsuusajat mieleen. Tätä toffeeta myydään ruottissa tuubissa cola-kastikkeen nimellä. Pisteitä verottaa kastikkeen pieni jauhoisuus/rakeisuus.

Antti H 28.02.2008
Suklaan tuoksu on aika mieto. Suklaan sulaessa suussa se tuntuu hieman rakeiselta. Sisällä oleva täyte on makeaa, mutta ei liian. Tappaa makeannälän tehokkaasti.

Kai 28.02.2008
Päällä maitosuklaata ja sisällä pehmeää toffeeta. Täyte maistuu hieman omituiselta.

Jarkko 14.02.2008
Jahans, taas on kaksi saman konsernin tuotemerkkiä yhdistetty yhdeksi uudeksi, joka piti käydä länsinaapurista saakka hakemassa. Odotukset ovat melko korkealla, koska hedelmäinen maku, toffee ja suklaa yhdessä ei voi mennä kovin pieleen, vai voiko sittenkin? No ei voi. Heti kun palasen puraisee rikki suun täyttää erittäin tuttu Tutti Frutti -hedelmäkarkkipussin tuoksu ja maku. Leveä hymy leviää kasvoilleni pistellessäni suuhun toisen ja kolmannen ja neljännen palan... Ai niin, jotakin piti kirjoittaakin. No hyväähän tämä on kuin mikä. Hedelmäiset suklaat ovat suuresti mieleeni ja makuuni ja tämä tuote on nameimmasta päästä.

Kahdeksan palan palakokopatukka painaa 66g, eli kerta-annokseksi saattaa hyvinkin olla riittävä monille makeuden osalta. Toffee on aika juoksevaa ja valuu rinnuksille jos et ole tarkkana. Tai siis jos olet liian hidas tai jos nautit näitä väärin, eli esimerkiksi puraisemalla palasen ensi puoliksi jne hifistelyä. Jos jotakin negatiiviseen viittaavaa pitää sanoa, niin ne on ne Cloetta-tuotteiden perisynnit, eli hitusen rakeinen suklaa ja toffee. Niiden pitäsi olla sileitä. Mutta hitti mikä hitti, ei siitä mihinkään pääse!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani