Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta sportlunch
Tuotteen Cloetta sportlunch valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Annamari 05.09.2016
Keksisuklaata todella paksulla suklaakuorrutteella. Tuoksu on maitosuklainen, kuten arvata saattaa. Vohveli on rapsakkaa, mutta ei saa aikaan pahvista fiilistä, koska suklaata on reilusti. Sisällä oleva vohveli ouskuu riittävän pitkään ennen kuin pehmenee. Aivan hyvää. Nimen perusteella odotin kuitenkin jotain ns. terveellisemmän oloista patukkaa.

Jenni V 12.12.2015
50-grammainen suklaapatukka, jossa on kaksi isoa maitosuklaalla paksusti päällystettyä vohvelipalaa "nousevan auringon säteillä" koristeltuna. Ja siis suklaata on ihan HUIPPUpaksusti, se on todella makeaa ja vaaleaa, ja sulaa suuhun todella paksuksi massaksi. Vohvelia on suhteessa todella vähän, ja vielä vähemmän vohvelikerrosten välissä olevaa kaakaotäytettä, jota ei oikeastaan maista. Vohveli on ihan rapsakkaa, ja tuhtiutta löytyy paksun suklaan takia, mutta mielestäni suklaata oli suhteessa jo vähän liikaakin. Ja kurkkuun tarttuminen vähän häiritsi. Maku oli kuitenkin ihan ok, hassua vaan että patukka on nimetty urheilulounaaksi kun tuhtiutta löytyi vaikka muille jakaa :-)

Kirsi I 02.08.2011
Pakaus on modernisoitu sitten aikaisempien arvioiden, mutta itse tuote on sama. Nyt paketissa on kaksi vohvelisuklaapatukkaa, ja paketti on oranssi-valkoinen sinisellä sport-tekstillä. Maitosuklaata päällä ja välissä melkolailla paksusti, kerroksittain maitosuklaan kanssa kolme ohutta vohvelia. Ensipuraisulla - wau - pehmeänrapeaa vohvelia. Suussa kostuessaan vohveli kuitenkin muuttuu nopeasti sitkaaksi ja tahmeaksi mössöksi, maitosuklaa on hyvin makeaa, ja lopussa alkaa melkein ärsyttämään tämä hampaisiin tarttuva pöperö. Maku ei ole paha, vaikkei suosikiksi muodostukaan.

Antti M 20.10.2008
Kismet Choco-patukan kokoinen sekä oloinen maitosuklaavohveli neljään palaan jaettuna. Sporttilounas tai ei, niin suklaa on vain välttävää, hieman mautonta ja turhan vaaleaa. Vohvelinystävänä tämä kelpaa mutta jäisi armotta uudelleen ostamatta, jos kotomarketin hyllyssä näkisinkin.

Jarkko 29.11.2007
"Sport Lunch" on vohvelisuklaalle varsin hauska nimi. Syövätkö urheilijat suklaata? Syödäänkö suklaata lounaaksi? No ehkäpä syödäänkin jossain, mutta itse en näe yhteyttä tuotenimen ja sisällön välillä. Suklaakerros on muhevan paksua päällä, alla ja palasten väleissä. Tässä todellakin tuntee suklaan läsnäolon, eikä kyseessä missään nimessä ole mikään kuiva vohvelisuklaa. Maku on hieman toffeinen, keksiä sopivasti, suklaata riittävästi... Kaikenkaikkiaan erittäin onnistunut tuote. Heja Sverige!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani