Fazer

POPPAMIES Suklaalevyraadissa

Poppamies aji cristal vaalea minttu-chilisuklaa
Tuotteen Poppamies aji cristal vaalea minttu-chilisuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,29 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Poppamies -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Aki 07.04.2011 (Jäsenprofiili)
Napakka ja miellyttävä suutuntuma. Ensivaikutelma mintun makuineen muutenkin erinomainen. Lopun yllättävä poltteisuus pudotti arvosanan kiitettävän alapuolelle.

Oskari 02.04.2011 (Jäsenprofiili)
Tuoksuu vahvasti salmiakille. Suklaa perus Kultasuklaa maitosuklaata. Vahva salmiakin ja chilin maku.. Hyvä yhdistelmä. Maku kuitenkin taitaa olla minttua, mutta yhdistelmän sekoittaa helposti salmiakkiin.

Nina M 01.04.2011 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaa, jossa on mintun tuoksu. Palakoko melko iso. Maku minttuinen ja hitaasti leviävä lievä tulisuus. Sopii myös niille, jotka eivät hirveän tulisesta ruoasta pidä.

Marika 29.03.2011 (Jäsenprofiili)
Jopas on hammastahnamainen mintuntuoksu tässä tuotteessa. Kultasuklaan logo, hmmm.. helpon alkumaun jälkeinen polte saa kuitenkin epäilemään Poppamiehen myyntiartikkelia. Eipä siinä mitään, varsin mielenkiintoinen tuttavuushan tämä on. Minttusuklaan osuus on perusmaukasta ja pieni potku varmistaa sijoituksen kolmoseen.

Sanni 24.03.2011 (Jäsenprofiili)
Tuoksu voimakkaan piparminttuinen. Maistuu maitosuklaalta, johon sekoitettu hammastahnaa. Ei siis kovin hyvä yhdistelmä. Jälkimaku tulinen.

Miriam 20.03.2011 (Jäsenprofiili)
Maistuu aivan hammastahnalta, kunnes suuhun iskee kaamea polte. Maku vain pahenee loppua kohden ja alkaa jo aiheuttaa yökkimistä. Liian tujua tällaiselle silkkikurkulle ja - suulle. Todella ikävä jälkimaku ja polte!

Mira 13.03.2011 (Jäsenprofiili)
Hyvältä maistuu. Minttu antaa hyvän makusäväyksen suklaan kanssa.

Minna Hi 01.03.2011 (Jäsenprofiili)
Tuoksuu hammastahnalta, piparminttua siis tiedossa. Vaalea maitosuklaa, imeskeltäessä piparminttuinen maku tulee ensin vahvasti. No niin, ja sitten se polte tulee kurkkuun, tässkin on chiliä... Suklaa sinänsä on ihan hyvä, mutta chilin pelko estää nautinnon syntymisen. Tässä genressä kuitenkin 2 pistettä.

Kati 20.02.2011 (Jäsenprofiili)
Vahva mentolin tuoksu epäilyttää, toisaalta lupailee kyseessä olevan yhden suosikkini eli mintun ja suklaan pyhän liiton. Ja sitähän se onkin. Mukana vain häivähdys chiliä (verrattuna muihin Poppamiehen suklaisiin), mikä tuo tälle suklaalle ihan oman ulottuvuutensa. Nam!

Olavi 20.02.2011 (Jäsenprofiili)
Värin perusteella maitosuklaata. Tuoksu viileä, piparminttua tai vastaavaa. Rakenteeltaan napakka. Maussa myös viileyttä, piparminttua selkeästi. Piparmintun jälkeen tulee esiin tulisuus. Maitosuklaan ominaismaku jäi varjoon. Yhdistelmät lienevät vaikeita valmistaa, etenkin kun samassa palassa maistuu minttu, chili ja makea maitosuklaa tai ainakin pitäisi maistua. Liian voimakkaita makuja samassa setissä.

Hanna P 15.01.2011 (Jäsenprofiili)
Suuri maitosuklaan palanen, jossa kiehtovan outo tuoksu…kuin hammastahnaa! Aluksi suklaa on miellyttävän pehmeän mintun makuinen, mutta sitten tulee pippurisuus vastaan. Jännittävä tuote ja varmaankin mintun maun ystävien mieleen, mutta itse olen en valitettavasti ole pippuristen makujen ystävä. Onneksi ei tämän tulisempaa, mutta silti toivoisin suklaan syönnin jälkeen suussa muunkin maistuvan kun pippurin kitalaessa.

Satu 14.01.2011 (Jäsenprofiili)
Kultasuklaan maitosuklaalevypalasia tai ainakin Kultasuklaan muotteihin tehty. Tämä epäilys johtuu aiemmin maistamastani chilivalkosuklaasta, joka pääsi yllättämään takavasemmalta pahemman kerran. No mutta rohkea rokan syö ja tässä tapauksessa suklaan. Ahaa, mutta tuoksu viittaakin nyt vahvasti hammastahnaan. Kyllä, hammastahnaahan tässä. Mutta mutta mutta... onkos tässä kuitenkin myös sitä chiliä. On. Varppina on. Eikö ookki? On kuulkaa muuten outo mutta toimiva yhdistelmä. Mintun maku ei ole lainkaan liian voimakas, maitosuklaa maistuu ihanasti ja chili polttelee niitä kaikkia loppuja makuhermoja mitä suussa on vielä jäljellä. Jepulis jei. Varsinkin kuumana kesäpäivänä tämä voisi korvata jäätelön virkistävyydessään.

Iikka 14.01.2011 (Jäsenprofiili)
Tylsännäköinen pala maitosuklaata. Mutta, mutta, onpas pirteä maku. Joku kiva mauste on löydetty. Ei kai tämä chiliä ole vaikka hieman polttelun kaltaista olen tunnistavinani. Mausteiden maku oli kuitenkin niin voimakas, etten hoksannut itse suklaan makua maistaa.

Jarkko Karhunen 14.01.2011 (Jäsenprofiili)
Mintunmakuista maitosuklaata, tai näin voisi ensialkuun luulla. Pientä poltetta hivuttautuu kitalakeen hetken imeskelyn jälkeen ja pian polte on levinnyt suuhun laajemminkin. Poikkeuksena tovi sitten maistelemaani saman valmistajan Lemon drop -valkosuklaaseen tässä polte ei tunnu yhtä voimakkaalta. Tässä maistuu minttu ja ehkä jopa mielikuvituksen avustaman suklaakin. Tämäkin tuote tuntuu vain paranevan makustelun edetessä. Jos chilin polte olisi vähän miedompi, voisi pisteitäkin ropista enemmän, mutta asiallinen tuote tällaisenaankin.

Sanna K 13.01.2011 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaa, joka tuoksuu hieman hammastahnalla, mutta yllättävän hyvälle semmoiselle! Mintun maku tulee läpi aika voimakkaana ja yllättäen odotin innolla maistamista vaikka minttusuklaat ei mun suosikkeja yleensä ole. Tosin tämä on maitosuklainen minttusuklaa, mikä voi parantaa tilannetta paljonkin. Puraisun jälkeen suuhun leviää maitosuklaan ja mintun sekä chilin maku. Mistä tuo chili taas tuli? Onneksi se ei ole kauhean voimakasta ja itse asiassa jopa korostaa mintun makua peittämättä silti liikaa suklaan makua, joten hyväähän tämä on todellakin!

Päivi 13.01.2011 (Jäsenprofiili)
Onpa erikoinen tuoksu. Ihan kuin minttu tai menthol. Maitosuklaata ja vahvasti maistuu minttu. Tulee ihan flunssakarkit mieleen. Hyvää! Tää maistuu tosiaan onnistuneelle. Jälkimaku kirpahkan makea ja hieman poltteleva. Chiliäkin täs on mukana.

Kirsi I 13.01.2011 (Jäsenprofiili)
Muhkea Kultasuklaan mallinen maitosuklaan palanen, chili-valkosuklaan jälkeen maistan varovasti. Upeaa - minttua ja chiliä ??? jäätä ja tulta, mutta maku laimenee aika nopeasti eikä enää palan toisella reunalla tunnu niin yllättävältä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet