Leader Vegeway

POPPAMIES Suklaalevyraadissa

Poppamies aji cristal vaalea chilisuklaa
Tuotteen Poppamies aji cristal vaalea chilisuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,31 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Poppamies -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Aki 05.04.2011
Mukavan näköinen ja kokoinen pala. Alkuun myös pehmeän täyteläinen maku miellytti. Mielenkiinto ja nautittavuus lopahti, kun chili alkoi puskemaan läpi. Tämä yhdistelmä ei vain aukea minulle.

Mira 13.03.2011
Kamalan makuinen. Liian vahva jälkimaku. En tykkää enkä suosittele kenellekään.

Tapani P 09.03.2011
Tyypillisen maitosuklaan mieto tuoksu. Maku aluksi mieto, mutta nopeasti tulee suuhun chilin voimakas maku. Maku myös kestää pitkään. Jos pitää chilistä, pitää myös tästä suklaasta.

Erja 26.02.2011
Perusmaitosuklaalta näyttää ja maitosuklaan ystävänä haukkasin suklaanautintoa odottaen puoli palaa. Mutta mitä suklaan sulaminen suussa toikaan tullessaan!? Polttaa!! Polte siirtyi kurkkuun ja pettymys oli suuri. En halua maitosuklaaseen sekoittaa chiliä. Ei enää koskaan tätä kokemusta. Mutta nyt tiedän mitä vien seuraavalla kerralla ystävilleni, jotka pitävät suklaasta ja chilistä! :) Että se hyöty ja ilo tästä oli.

Minna Hi 20.02.2011
Tuoksuu hammastahnalta, piparminttuiselta. Vaaleaa maitosuklaata, imeskeltäessä piparminttuinen. No niin, ja sitten se polte taas kurkkuun, chiliä taas. Suklaa on sinänsä ihan hyvää mutta chilin polte estää nautinnon syntymisen. Chiligenressä kuitenkin kaksi pistettä.

Kati 20.02.2011
Miellyttävä kaakaoinen tuoksu. Koostumus on liian rasvainen minun makuuni, ja maksu liian mieto. MUTTA chili tuo siihen kivasti potkua ja luonnetta. Kokonaisuus toimii. Jos kärsii maitosuklaan ylensyöntiongelmasta, tämä voisi olla ratkaisu. Paria palaa enempää ei pysty syömään. Herkuttelusuklaa.

Olavi 20.02.2011
Tuoksussa hivenen kaakaoinen, mutta samalla makea ja mausteinen. Maitosuklaata siis, jossa mukana jokin mauste. Rakenteeltaan napakahko. Maku viipyilee, kunnes suussa pystyy aistimaan mietoa kaakaoisuutta, kunnes tulisuus astuu kuvaan, mutta ei voimakkaana. Näin siis imeskeltäessä, mutta pureksiessa tulisuus iskee todella voimakkaasti. Chilin tulisuus tulee hiipien imeskeltäessä, mikä ei ole huono asia. Maku saakin kehittyä, mutta oudolla tavalla pureksiessa tulisuus onkin sitten toisesta ääripäästä, aistittavissa välittömästi. Suklaata söisi mieluummin molemmilla tavoilla, imeskellen ja pureskellen, mutta tätä voi vain imeskellä.

Miriam 01.01.2011
Ensin maistuu vain hyvä ja laadukas suklaa. Sitten alkaa polttaa. Koska polte ei tapa tai pakota sylkemään suklaata ulos, annan kaksi pojoa.

Marika 23.12.2010
Todella tavallisen näköinen tuote, mutta maistattajalla on epäilyttävä ilme (ja kumihanskat?). Suklaan alkumaku on mieto ja mukavasti makea. Nyt alkaa tulla pientä poltetta. Jesh, kivan tulinen ja muutenkin hyvänmakuinen suklaacombo. Tämä chili saattaisi silti olla parempi tummaan suklaaseen yhdistettynä, kunhan tuon "pyöreyden" tuotteeb maussa onnistuisi säilyttämään.

Oskari 21.12.2010
Perus maitosuklaata, mutta perässä tulee mukavan kutitteleva chilin maku. Voi suositella chilin ystäville vaikka "potku" ei ehkä ole tarpeeksi voimakas hc-käyttäjille :)

Sanni 18.12.2010
Tuoksuu perus maitosuklaalta ja aluksi maku oli pehmeä ja makea, mutta yhtäkkiä suuhun tuleekin aika vahva ja polttava maku. Maitosuklaa kyllä vähän pehmentää makua. Tästä jää suuhun vähän ikävä jälkimaku, mutta jostain syystä kuitenkin jollain tavalla jopa pidän tästä.

Sari H 13.12.2010
Haju on tyypillinen ja suklaan maku mitä herkullisin. Mutta hei! Mitä tapahtuu? Kipinöitä lentää, suklaa olikin pommi! Vihaan tätä suklaata kaikessa sen kieroudessa.

Susanna K 10.12.2010
Varoituksista huolimatta maistan tätä suklaata, ennakkovaroituksena oli mausteinen. Oikeassa oltiin, suussa polttaa välittömästi niinkuin olis ilmiliekit! Maitosuklaan oma maku on pehmeää ja makeaa mutta tämä polttava tulisuus tappaa suussa ja olotila sietämätön joka saa luovuttamaan tämän tuotteen osalta. Ei tarvi toista kertaa koskea tähän tuotteeseen.

Jarkko Karhunen 10.12.2010
Kultasuklaan maitosuklaan kyllä tunnistaa. Jännä juttu, että mitään muuta varsinaista makua suklaassa ei ole, mutta hetken viiveellä kitalakea alkaa polttelemaan ihan tosissaan. Tai no, ei se polte oikeastaan niin kauhea ensisäikähdyksen jälkeen olekaan, se vaan on niin jännän kokonaisvaltainen. Kultasuklaan maitosuklaa on hyvää ja jollakin kierolla tavalla nautin jopa tästä chilin poltteesta ja iloitsen samalla siitä, että chili ei maistu miltään, se vain tuntuu. Voin ihan oikeasti kuvitella syöväni tätä toistekin.

Iikka 10.12.2010
Chilisuklaassa on potentiaalia vaikka mihin. Ei tämäkään huonoa ole. Heikko puoli on että suklaa on maitosuklaata. Chili on tässä tuotteessa pääosassa, suklaa tulee siinä sivussa. Suklaakaan ei ole sitä parasta. Pidän enemmän hyvästä suklaasta johon on lisätty maltillisesti ja taidolla chili.

Hanna P 10.12.2010
Reilunkokoinen maitosuklaan palanen, jossa hyvin perinteinen tuoksu. Makukin on ensin hyvin perinteinen kermainen maitosuklaa, mutta sitten suu ikäänkuin vuorautuu pippurijauheella. Onneksi suklaa on suhteellisen kermaista muuten olisi ikävämpikin kokemus. Jälkimaku kuitenkin liian voimakas makuuni.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet