Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé snack vollmilch
Tuotteen Nestlé snack vollmilch valmistusmaa on EU. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 03.12.2016
33g vohvelipatukka, jossa on päällä kolmannes maitosuklaata, mutta tuntui kyllä että sitä olisi ollut paljon vähemmän... Vohveli maistui aika vähän, mutta sen vähänkin maku oli teollinen, siitä miinus. Kaakaokreemi on mietoa, ja kosteuttaa patukkaa kivasti. Juuri ja juuri jätän arvosanan kakkosen puolelle, paksummalla suklaakerroksella olisi ollut kolmonen.

Antti M 23.12.2007
Tämä Snack paljastui huonoksi Kismet-klooniksi, joka on kyllä sopivan kaakaoinen mutta ei lähellekään maukkaimmasta päästä. Vohveli on ohutta ja mautonta sahanpurua, jo kokonaisuus on kevyen hötöä, joten aivan turha tuote. Noh, eipä tätä Suomessa myydäkään, koska sitä ei luultavasti saisi myytyäkään Kismetin hallitessa...;-)

Salla Elina Salo 26.10.2007
Makea, rapea ja erittäin mureneva kaakaokreemitäytteinen vohvelisuklaapatukka. Häipyy suuhun alta aikayksikön. Tumman suklaan maku jää suuhun. Koostumuksessa on aineksia hyväänkin patukkaan, tumma suklaa tökkii.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani