Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé oh Henry!
Tuotteen Nestlé oh Henry! valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Salla Elina Salo 03.02.2009
Todella tuhti patukka. Saa rahoillensa vastinetta, tämä patukka ei ole höttöä. Suolapähkinää, toffeeta, suklaata.. Pureskeltavaa ja kauan suussa imeskeltävää. Täyteläinen kokonaisuus, mitään ei liian vähän, mitään ei liikaa. Täyden viiden pisteen suklaita tulee eteeni niin harvoin, että mietin pitkään pystynkö jostain ominaisuudesta vähentämään yhden pisteen. Kaikki vain oli niin sopusoinnussa keskenään, suklaa erinomaista, suolapähkinät eivät saaneet suolahyökkäystä suuhuni, toffee soljui ja oli pehmeää. Patukka yksinkertaisesti ansaitsi jokaisen pisteensä.

Susanna K 20.10.2007
Nestle:n patukka joka on täysin uusi minulle, valitsin tämän ihan nimen puolesta, Oh Henry :) Kääreen alta paljastuu kahden palan suklaapatukka jossa on suht tuhti suklaakuori ja alla heti sitkeää suolapähkinätahnaa sekä karamellitöhnää hieman kuin Snickerissä paitsi siinä ei taida ihan olla karamellia välissä..? Makuna kuitenkin hivenen jää vaisummaksi kuin Snickers mutta maistuvaa silti.Suu saa tehdä töitä tämänkin syömisessä joten saa varoa ettei leuat mene lukkoon..:)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani