Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé snack kokos
Tuotteen Nestlé snack kokos valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset, Vohvelisuklaat.
 

Annamari 18.07.2017
Valkosuklaalla kuorrutettu hapero kookoksen makuinen vohvelipatukka. Koostumukseltaan vohveli on ihan liian pahvinen, tai oikeastaan kuin kuivaa paperia. Kookoskaan ei suuhuni juuri maistu. Pahaa on.

Salla Elina Salo 26.10.2007
Sitkeää vohvelia kookostäytteellä ja valkosuklaapäällisellä. Maku on hyvin kookoksinen. Vohveli on kyllä kuin kuivaa pahvia söisi. Tekisi mieli antaa kolme pistettä, mutta pahvisuus pakottaa laskemaan kakkoseen.

Jarkko 21.10.2007
Pakkaus on epäilyttävän kevyt kokoisekseen. Mahtaako täällä olla muuta sisällä kun vohvelia ja kookosta? 32,4% (oudon tarkka luku) pitäisi kyllä olla valkosuklaatakin. Katsastetaanpas. No juu, kyllähän tuossa valkosuklaata tuntuu olevan ainakin pinnalla ja mahdollisesti vohvelikerrosten välissäkin. Vohvelin maku on tuttu jostain, mutta en saa mieleen tarkempaa muistikuvaa. Kookoksen maku on varsin mieto, enkä sitä ehkä huomaisi jos en tietäisi. Kääreessä kyllä lukeekin tarkemman tarkastelun jälkeen, että tässä on kookoskreemiä, joka selittääkin sen, miksi en löydä lainkaan niitä herkullisia kookoshiutaleita. Suuhun tulee heti kättelyssä melko rasvainen tunne (huulia myöten), mutta jokin tässä kuitenkin kiehtoo. Harvoin tulee tällaista tunnetta, että vaikka tuntuisi haukkaavan tyhjää, se on kuitenkin pääosin miellyttävä kokemus. En tiedä mille markkinasegmentille tämä tuote on kohdistettu, mutta ei hassumpaa ainakaan tässä minun "aviomies-lähempänänelkytkunkolkyt"-segmentissäni. Ihan neloseen asti tämä ei kuitenkaan yllä (juuri tuon rasvaisuuden vuoksi), joten sen on tyytyminen vahvaan kolmoseen. Mahtoiko olla ensimmäinen minulle maistuva tuote Puolasta?
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani