Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat chunky white
Tuotteen Nestlé kitkat chunky white valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Valkosuklaiset, Vohvelisuklaat.
 

Annamari 30.10.2016
Valkosuklainen vohvelipatukka. Rouskuvuutta löytyy sopivasti, makeuttakin on yllättäen ihan kohtuudella. Siis en väitä etteikö tämä olisi makeaa, mutta jotenkin vohveli tasapainottaa sitä eikä tämä ole sellaista ällöttävän makeaa. Valkosuklaapatukaksi oikeinkin hyvä, noin muuten todella keskiverto.

Jenni V 01.01.2016
No huh huh, onpas tuote arvioitu aiemmin maukkaaksi... 40-grammainen patukka on jaettu kolmeen "palaseen" pienillä urilla, sisällä on kaakaokreemitäytteistä vohvelia 31,5% ja loppu eli kuorrute on tuhtia valkosuklaata. Ja valkosuklaalle tämä maistuu, niin että kurkkua yskittää, sen verran tujua makeutta ja vaniliinisuutta tässä on. Vohveli ei maistu juuri ollenkaan suklaan seassa, ehkä vasta jälkimakuna tulee sellainen halpa vohvelin maku suuhun. Mutta käytännössä patukkaa syödessä olisi yhtä hyvin voinut syödä täyssuklaista valkosuklaapatukkaa. Minusta kokonaisuus ei toiminut, suklaata oli liikaa ja vohveli liian kuivaa, kreemi täysin mautonta. Minulta tämä saa kyllä vain kakkosen...

Olli P 14.08.2013
Tuttu chunky patukka, mutta valkosuklaa kuorrutuksella. Valkosuklaa on ihan pikkuriikkisen jauhoinen, makeus tulee hieman jälkijunassa. Hieman vaniljaa olen havaitsevani. Rakastan chunkyn rakennetta. Keksin rapeus ja tarpeeksi vahvan suklaakerroksen tuoma pehmeys on tasapainossa täydellisesti. Mutta tämä patukka pettää maussa tällä kertaa. Tämä on suoraansanottuna jopa hieman mauton. No, makeus tulee ajan myötä, mutta ei tämä valkosuklaa oikein toimi tämän keksin kanssa. Syötävää, mutta vain ok.

Salla Elina Salo 26.10.2007
Erittäin paksulla valkosuklaalla kuorrutettu keksinen patukka. Hyvin voimakas maku valkosuklaassa. Odotin lempeämpää tunnetta suussa jostain syystä. Menisiköhän paremmin vähän ohuempana tai pienempänä versiona. Tai vähemmän valkosuklaata ja jotain mehukkaampaa täytettä sisällä? Kuivaa keksiä tosin oli tasapainottamassa juuri tuo valkosuklaan paljous. Hyvää silti.

Jarkko 07.09.2007
Onpas voimakas valkosuklaan tuoksu. Patukkahan on valkoisella suklaalla kuorrutettu vohvelipatukka. Vohvelikerrosten välissä on jotain, joka ulkonäöltään lievästi muistittaa suklaata, mutta on kuitenkin melko miedon makuista. Olisikohan jotain nougatia? Oli mitä oli, niin tämä maistuu aivan taivaallisen hyvältä! Olisiko vohvelisuklaiden kuningas tässä? Valkosuklaan ansiosta tässä luonnollisesti on makeutta yltäkyllin, mutta vohveli jotenkin pitää sen aisoissa. Aivan mahtava patukka.

Susanna K 06.09.2007
Tuhti suklaapatukka valkosuklaalla ja keksillä höystettynä. Päällä siis valkoista suklaata ja sisällä vohvelimainen keksi. Suklaan maku ihanan makea ja juuri sopivan rasvainen ettei tule äklötyksen tunnetta. Keksikään ei ole hassumpaa sillä se ei ole mikään kuivamainen vohveli vaan rapea ja maukas. Tarttis ostaa lisää tätä herkkua..
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani