Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat sakura Japanese sake
Tuotteen Nestlé kitkat sakura Japanese sake valmistusmaa on Japani. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Patukat, Valkosuklaiset, Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 09.08.2019
Sakura-aikaan japanissa vieraileminen tutustutti kyllä valtamaan määrään kauniita sakura-aiheisia koriste-esineitä, matkamuistoja ja makeisia. Suklaan ystävänä tietenkin mukaan tarttui suklaata eli kitkat, jossa on kuvan mukaan mausteena kirsikkaa ja japanilaista sakea. Alkoholia on ihan 0,07 prosenttia, eli varsin vähän. En tiedä oliko tämä onni vai ei, olisi varmaan tiukemman snapsin kanssa maistunut paremmin tämä tuote... Maku on nimittäin kohtuullisen hirveä. Pakkauksessa on kolme kahden minisormen yksittäispakkausta. Sormissa on vaaleanpunainen valkosuklaakuorrute, ja ilmeisesti saken maku on sekoitettu siihen. En ole vissiin koskaan raakana sakea maistanutkaan, joten en tunnista sen makua, mutta hyvin japanilaiselle tuote maistuu... Jälkimaku on minusta selkeä hiiva, eikä alkoholisuklaalle ominaista terävyyttä tule ilmi missään vaiheessa. Tavallaan samalla kovin makeaa, mutta samalla niin kovin japanilaista, ettei makea ole oikea adjektiivi kuvaamaan suutuntumaa.

Täytteessä on sitten vissiin tuota kirsikanlehteä mausteena, en siitäkään kyllä tiedä miltä sen pitäisi maistua, enkä täytettä kyllä pysty erikseen mausta erottamaankaan. Kaiken kaikkiaan tämä minun suussani on vaan niin kovin erikoista, että se on suorastaan pahaa. Pakko antaa ykkönen, vaikka tuote ja pakkaus on kaunis.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani