Laatusuklaa

NESTL? Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat hojicha
Tuotteen Nestlé kitkat hojicha valmistusmaa on Japani. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Valkosuklaiset, Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 05.07.2019
Ainoastaan Japanissa myynnissä oleva kitkat-variantti, jossa on mini-kitkateja (kaksi pienehköä keksisormea yhdessä). Variantti hojicha tarkoittaa posliinikupissa hiilen yllä paahdettua vihreää japanilaista teetä, joka eroaa normaalista höyrytetystä siinä että paahteiset lehdet muuttuvat punaruskeiksi. Teetä on valmistettu ensimmäisen kerran 1920-luvulla Kiotossa.

Päällä on vissiin valkosuklaata, ja sitä on suhteessa aika paksu kerros. Japanilaisen teen maku tulee suuhun heti, ja aromi on erikoinen mutta ei kuitenkaan minusta paha. Googlaan netistä (koska en ymmärrä pakkauksen japania), että tuote sisältää aitoa teetahnaa, ja mielestäni sen kyllä maistaa. Minulla kuitenkin tökkii tuotteessa se, että valkosuklaata on suhteessa paljon ja se on aika makeaa, mielestäni tähän olisi sopinut paremmin vähemmän makea ja tumma suklaa. Siksi käännän arvosanan kakkoseen, joskin sen ylärajoille. Kiva tuliaissuklaa kuitenkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset