Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat ruby chocolate everyday nuts & cranberry bites
Tuotteen Nestlé kitkat ruby chocolate everyday nuts & cranberry bites valmistusmaa on Japani. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 04.04.2019
31g pallurapussi, jossa pitäisi olla ruby-suklaalla päällystettyjä palluroita mausteenaan mantelia ja karpalovalmistetta. Kitkat ja kalliiksi mieltämäni ruby-kaakao ei ihan jotenkin sovi yhteen, ja epäilenkin tuotteen aitoutta, mutta guuglattuani tarkemmin, totta se on, Japanissa myydään ruby-kitkateja ja ne ovat saaneet suuren suosion.

Bitet ovat yllättävänkin isoja möykkyjä, eikä pussiin montaa mahdu. Karpalon maku jää pisinpään suuhun pyörimään. Karpalo tasoittaa makeutta, mutta silti tuote tuntuu vähän liian happamalta makuuni. Mantelista huomaan ihan minirouhetta suklaan joukossa, mutta se ei kyllä varsinaisesti erikseen maistu. Olisiko sitä ehkä vohvelin täytteessäkin? En tiedä. Väriltään täyte on vaaleanruskeaa.

Vohvelin ympärillä taitaa olla ihan minikerros tavallista maitosuklaatakin, ja pinta sitten rubyä ja rämmälepilkkuja. Enemmän tämä tuntuu bulkkikamalta kuin gourmetuotteelta, on tämä kuitenkin ihan ok perus-snack, ei kuiva eikä ylimakea. Taidan kuitenkin antaa kolmosen, vaikka kakkostakin pohdin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani