Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé nuts
Tuotteen Nestlé nuts valmistusmaa on Tsekki. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 29.06.2017
42g patukka, jonka odotin olevan snickers-kopio, mutta eipä tämä ollutkaan, oikeastaan sinne päinkään... Päällä on 31,5% maitosuklaata, vaaleaa, erittäin makeaa ja pehmeää täytettä sekä sen päällä karamellia 20% ja kokonaisia hasselpähkinöitä 11%. Makeutta oli ihan liiaksi, onneksi täyte sentään oli pehmeää... Mutta yksi haukku kerralla olisi kyllä riittänyt. Enemmän tämä muistutti ehkä marsia kuin Snickersiä, sillä lisäyksellä että kokonaiset hasselpähkinät toivat patukkaan rapeutta ja aitoa pähkinänmakua. Kakkonen.

Annamari 10.02.2017
Maitosuklaakuorinen kaikin puolin Marsia ulkoisesti muistuttava keltakääreinen patukka. Sisällä on toffeekerros ja suurin osa sisuksesta vaahtomaista juttua. Sekin on vähän kuin Mars-patukassa, mutta ilmavampaa ja kevyempää, pehmeämmin syötävää. Kerrankin jossain patukassa on hasselpähkinää maapähkinöiden sijaan. Liian makea, mutta ihan syötävä peruspatukka. 2,5 pistettä.

Minna Hi 27.01.2008
Tuoksuu tosi makealta suklaalta. Ohut kuori maitosuklaata ja sisällä suhteellisen hötöstä vaaleata täytettä (en tiedä mitä). Pähkinää on tuskin nimeksikään, ei se edes maistu kovasti. Lisänä toffeeta. Makea patukka, aavistus jopa karvasmantelia maussa. Ei erityisesti minun makuuni, en ostaisi toiste.

Jarkko 23.10.2007
Ohhoh, onpas suklaakuori tumman näköinen ja tuoksuinen. Haukkaan palasen ja alan samantien etsimään patukasta parasta ennen -päiväystä. Hmm... vanhenee vasta puolen vuoden kuluttua. Sitten tämän maku on muuten vain varsin epäonnistunut. Sisus on jankkimaista vaahtokarkkia, jonka päällä mauton toffeekerros ja jonnekin on vielä onistuttu piilottamaan rasvaisen oloisia pähkinöitä. En tiedä kumpi tässä on epämiellyttävämpää, maku vai tunne, joka suun valtaa tätä pureskellessa.

Susanna K 23.10.2007
Muhevan tuhti patukka jonka päällä maitosuklaakerros ja sisällä hasselpähkinämössöä :) Pähkinän maku aika hallitseva tässä suklaassa. Jaa, enemmän syötyä tätä tuleepa vastaan toffeetakin joka sulautuu ihan mainiosti täytteeseen. Peruspatukka joka ei ihastusta kummemmin eikä kummastusta myöskään. Kyllä tällä suklaan nälkä lähtee paremman suklaan puutteessa..

Salla Elina Salo 17.08.2007
Näitä Snickersin pikkuveljiä näyttää olevan joka valmistajalla. Kyseessä siis suklaapäällysteinen toffee-pähkinäpatukka. Suklaan maku ei innosta, pähkinät ovat kuivia ja toffeen nieleminen tuntuu työläältä. Yhden syö suklaanälkäänsä, muttei kaipaa toista vähään aikaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani