Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat chunky salted caramel fudge
Tuotteen Nestlé kitkat chunky salted caramel fudge valmistusmaa on Bulgaria. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Iikka 16.01.2021
HMmmm. Kivasti rouskuva palanen, päällä kerros sileää, laadukkaan oloista maitosuklaata. Sisällä maistuu kivasti makeus, mutta myös jokin muu, ehkä hieman kahvinen maku. Pakko sanoa että tykkään kovasti, ja hieman nyppii että puolikas patukan palanen ei taida riittää tähän herkkunälkään. Haluan tätä lisää! Mutta Nestlen tuotteet jäävät minulla hyllyyn….

Hanna P 30.01.2020
Mehevä maitosuklaalla päällystetty vohvelisuklaa todella makealla tuoksulla. Onpas makea makukin! Suklaan ja täytteen mehevyys yhdistettynä vohvelin rapeuteen kumminkin miellyttää, joten keskimäärin aivan keskiverto tuote. Vähästä hyvää ja toimii makeannälkään hyvin!

Annamari 19.01.2019
Jämäkkä rakenteeltaan, kuten nämä patukat aina. Suklaata reilu kerros kuorrutteena, plussaa siitä. Suolan maku on jotenkin tunkkainen ja en kyllä sokkona erottaisi, mihin tällä on pyritty. Suolaisuus kyllä tuntuu ja maistuu, mutta karamellisuutta saisi olla selvästi enemmän.

Jenni V 28.12.2018
Tällainen limited edition löytyi kaupasta. Tässä on 62% maitosuklaata, 19% vohvelia sekä 19% erittäin suolaista karamellitäytettä. Kuivaa, halvan oloista, ja tosiaan tuota suolaa on minusta ihan liikaa. Kakkosen alarajoille.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani